Nauders - Hotel Hochland ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Možnosti nákupu: 20 m, Nádraží: Landeck 45 km, Nadmořská výška: 1.400 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Skiparadies Reschenpass - Bergkastelseilbahn 1 km, Běžecká stopa: 400 m, Skibus (nejbližší zastávka): zdarma, každých 15 min., 30 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Poloha v centru Nauders. Pro děti: Dětská postýlka, Dětské menu, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, pohodlné a stylové hotelové lobby, Čítárna, Tyrolská světnice, Místnost na obuv: vytápěná, Lyžárna: vytápěná, Výtah, Parkoviště: zdarma, a-la-Carte Restaurant, Hotelový bar, Herna pro mládež (Biliard, Počítač s hrami - za poplatek na místě). Zdarma fitness, wellness: Wellness: 450 m2, Krytý bazén: 10 x 5 m s vířivou lavicí, protiproudem, Římské atrium s parní lázní, Sauna, Relaxační místnost: s vodními lůžky a relaxačními lehátky, Volnočasová krajina s římským atriem a vyhřívanými lavicemi/ relaxačním... Celý popis

Nauders - Hotel Hochland ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Nauders - Hotel Hochland ****

Poloha: Možnosti nákupu: 20 m,
Nádraží: Landeck 45 km,
Nadmořská výška: 1.400 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Skiparadies Reschenpass - Bergkastelseilbahn 1 km,
Běžecká stopa: 400 m,
Skibus (nejbližší zastávka): zdarma, každých 15 min., 30 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Poloha v centru Nauders.

Pro děti: Dětská postýlka, Dětské menu, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, pohodlné a stylové hotelové lobby, Čítárna, Tyrolská světnice, Místnost na obuv: vytápěná, Lyžárna: vytápěná, Výtah, Parkoviště: zdarma, a-la-Carte Restaurant, Hotelový bar, Herna pro mládež (Biliard, Počítač s hrami - za poplatek na místě).

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 450 m2,
Krytý bazén: 10 x 5 m s vířivou lavicí, protiproudem, Římské atrium s parní lázní, Sauna, Relaxační místnost: s vodními lůžky a relaxačními lehátky, Volnočasová krajina s římským atriem a vyhřívanými lavicemi/ relaxačním úsekem, Ochlazovací jeskyně, Bio-bylinková sauna, Solná parní lázeň, Venkovní úsek, Otevírací doba: Krytý bazén/ Posilovna denně od 07:00 do 20:00, Sauna/Vyhřívané lavice/Parní lázeň denně od 15:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Welcome večer s uvítacím drinkem a informacemi o lyžařské škole, Snídaňový bufet: se studenými a teplými pokrmy, Odpolední svačina: malá odpolední bufet jako lyžařská svačinka, Večeře (4 chody): Večeře s možností volby (výběr ze 4 hlavních chodů), Tematické večery: pokaždé 1 x týdně Fondue večer, Bufetový večer a gala večeře, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře.

Ubytování: hotel ****

Hotel Hochland je komfortní a pohodlný, přímo v centru Nauders. Ideální výchozí bod pro výlety a sportovní aktivity.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa, Rádio, Telefon, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Internetové připojení: zdarma, Trezor: zdarma, Osobní váha. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Arnika, ~ 30 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC/Balkon, Arnika, ~ 30 m2.