Nauders - Tophotel mein Almhof ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Nauders 100 m, Obchod s potravinami: Nauders 50 m, Možnosti nákupu: Nauders 30 m, Nádraží: Landeck 40 km, Letiště: Innsbruck 110 km, Nadmořská výška: 1400 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Skiparadies Reschenpass: Bergkastel Seilbahn 2 km, Běžecká stopa: 400 m, Skibus (nejbližší zastávka): 0 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, Vlastní hotelový autobus: zdarma Poloha v centru. Pro děti: Dětská postýlka, Herna, vlastní dětské kino, Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: 6 dní v týdnu 8 hodin denně, nejčastěji Ne - Pá, bezplatné hlídání elektronickou chůvičkou přes vlastní mobilní telefon (Info na recepci). Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, velká vstupní hala s hotelovým barem, Čtenářský koutek s otevřeným krbem, Místnost s TV: se satelitní TV a SKY, Fondue světnička, WiFi: zdarma v celém hotelu, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 10,-/den, Snídaňová jídelna... Celý popis

Nauders - Tophotel mein Almhof ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Nauders - Tophotel mein Almhof ****

Poloha: Centrum: Nauders 100 m,
Obchod s potravinami: Nauders 50 m,
Možnosti nákupu: Nauders 30 m,
Nádraží: Landeck 40 km,
Letiště: Innsbruck 110 km,
Nadmořská výška: 1400 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Skiparadies Reschenpass: Bergkastel Seilbahn 2 km,
Běžecká stopa: 400 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 0 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano,
Vlastní hotelový autobus: zdarma
Poloha v centru.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, vlastní dětské kino, Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: 6 dní v týdnu 8 hodin denně, nejčastěji Ne - Pá, bezplatné hlídání elektronickou chůvičkou přes vlastní mobilní telefon (Info na recepci).

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, velká vstupní hala s hotelovým barem, Čtenářský koutek s otevřeným krbem, Místnost s TV: se satelitní TV a SKY, Fondue světnička, WiFi: zdarma v celém hotelu, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 10,-/den, Snídaňová jídelna, Restaurace na polopenzi, a-la-Carte Restaurant, Pizzerie, Hotelový bar v lobby, Vinný sklípek, Lyžařská škola, Půjčovna lyží a Obchod s lyžemi,
Obvykle k zaplacení: uzamykatelný lyžařský trezor, za poplatek na místě Euro 4,- pokoj/den - v hotelu.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 2500 m2,
Beauty úsek byl oceněn "Relax průvodcem" 1 lilií.,
Dětem je vstup do textilního úseku wellness povolen v doprovodu dospělého bez omezení věku. Do klidové zóny je vstup povolen až od 18 let. Krytý bazén: Děti pouze v doprovodu dospělého.
Krytý bazén: 12 x 8 m, Parní lázeň, Sauna, Venkovní finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Relaxační místnost, Relaxační zóna s ohništěm a wellness relaxační zahradou, Kneippovací bazének, Vnitřní vířivka, Panoramatická venkovní vířivka, Wellnessbar s džusy a čaji v ceně, Bazén se studenou a teplou vodou v úseku sauny, Otevírací doba: Krytý bazén, Vnitřní vířivka, Posilovna denně od 06:00 do 22:00, Sauny, Parní lázně denně od cca 13:30 do 19:30 nebo dle vývěsky na místě.

Zábava v ceně: Posilovna: se špičkovými kardio přístroji od Technogym (160 m2), několikrát týdně hudební a taneční večery dle vývěsky, denně wellness a aktivační programy dle vývěsky na místě jako např. 5 Tibeťanů (Trénink pro tělo i ducha), Aquajogging, různé wellness programy.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Velký rozmazlovací snídaňový bufet s mnoha druhy džusů a bioprodukty s obsluhou, odpoledne moučníkový a/nebo snackbufet s obsluhou, Večeře: 4-chodová večeře s možností volby (výběr ze 3 hlavních jídel), Salátový bufet, Sýrový bufet, Vegetariánské menu: na vyžádání, Tematické večery: 1 x týdně gala večeře, Vánoční večeře (24.12.): v rámci polopenze, Silvestrovská večeře: v rámci polopenze.

Ubytování: hotel ****

Klid hledající fanoušci wellness, sportovní nadšenci, jakož i gurmáni, každý z nich se bude cítit dobře v Tophotel Mein Almhof. Na krásné slunečné planině v Reschenpass, mezi dvěma nejkrásnějšími vrcholky Rakouska, Itálie a Švýcarska si lze udělat krásnou dovolenou v každé roční době.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa, Minibar: za poplatek na místě, Rádio, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.
Pokoje jsou elegantně a komfortně zařízené a nabízejí kosmetické zrcátko a wellness sadu.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/WC/Balkon, Residence A, Standard 4*, ~ 23 m2,
2-4 lůžka Vana/WC/Balkon, prostorná Residence A, Standard 4*, ~ 35 m2,
1-2 lůžka Single/Single s dítětem, Standard 4*, 20 - 30 m2,
2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, prostorná Residence A, Standard 4*S, ~ 35 m2.