Oberndorf in Tirol - Kaiserhotels Neuwirt ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Veřejný krytý plavecký bazén: St. Johann 6 km, Obchod s potravinami: Oberndorf 300 m, Možnosti nákupu: Oberndorf 300 m, Nádraží: Oberndorf 600 m, Letiště: Salzburg 80 km, Nadmořská výška: 687 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Penzingbahn Oberndorf 700 m, Skibus (nejbližší zastávka): před domem, zdarma, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Hlavní budova leží v centru Oberndorfu, vedlejší budovy se nacházejí v okolí, v okruhu 30 - 1500 m od hlavní budovy. Pro děti: Dětská postýlka, Dětské menu: na přání, v zahradě velký kopec pro zimní radovánky s bezplatnou půjčovnou bobů a sáněk, v Jídelně hrací plocha. Všeobecné vybavení: Recepce: v hlavní budově, Útulná tyrolská světnice v hlavní budově, WiFi: zdarma v hlavní budově, Lyžárna: v hlavní budově, Parkoviště: zdarma u hlavní budovy , Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant: v hlavní budově, Bar: v hlavní budově, Zahrádka. Zábava v ceně: Animační... Celý popis

Oberndorf in Tirol - Kaiserhotels Neuwirt ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Oberndorf in Tirol - Kaiserhotels Neuwirt ***

Poloha: Veřejný krytý plavecký bazén: St. Johann 6 km,

Obchod s potravinami: Oberndorf 300 m,
Možnosti nákupu: Oberndorf 300 m,
Nádraží: Oberndorf 600 m,
Letiště: Salzburg 80 km,
Nadmořská výška: 687 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Penzingbahn Oberndorf 700 m,
Skibus (nejbližší zastávka): před domem, zdarma,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Hlavní budova leží v centru Oberndorfu, vedlejší budovy se nacházejí v okolí, v okruhu 30 - 1500 m od hlavní budovy.

Pro děti: Dětská postýlka, Dětské menu: na přání, v zahradě velký kopec pro zimní radovánky s bezplatnou půjčovnou bobů a sáněk, v Jídelně hrací plocha.

Všeobecné vybavení: Recepce: v hlavní budově, Útulná tyrolská světnice v hlavní budově, WiFi: zdarma v hlavní budově, Lyžárna: v hlavní budově, Parkoviště: zdarma u hlavní budovy , Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant: v hlavní budově, Bar: v hlavní budově, Zahrádka.

Zábava v ceně: Animační programy- týdenní program odpoledne, resp. večer: 1 x týdně curling, 1 x týdně recesistický závod v sáňkování s "občerstvovací" zastávkou, 1 x týdně taneční večer, 1x týdně prohlídka vlastním, 300 let starým bio statkem s prohlídkou stájí.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: all inclusive

Strava v ceně: All Inclusive, Uvítací drink, Snídaňový bufet: v hlavní budově, Obědový balíček na sjezdovku, Odpolední svačina: Apres Ski Snack, Večeře (4 chody): s možností volby, Nápoje celodenně do 21:00: nealkoholické nápoje, stolní víno, pivo, káva/čaj - žádné lihoviny, Tematické večery: pokaždé 1 x týdně Selský bufet, Večer s tyrolskými pochoutkami, Vánoční večeře (24.12.): 4-chodová Vánoční večeře, bez možnosti volby, Silvestrovská večeře: 4-chodová Silvestrovská večeře, bez možnosti volby, Silvestrovská oslava s hudbou a ohňostrojem.

Ubytování: hotel ***

Hlavní budova hotelu Kaiserhotel Neuwirt leží v centru obce Oberndorf, je to tradiční tyrolský hotel. Vedlejší budovy jsou rodinné penziony.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC: v hlavní budově s odděleným WC, Sprcha/WC: ve vedlejší budově, Fén: v hlavní budově, Balkon/Terasa: dle volby, Telefon: v některých pokojích, Kabelová TV, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/WC/Balkon, ~ 23 m2, 2-3 lůžka Vana/WC/Balkon, 23 - 25 m2, 2-4 lůžka, Vana, WC, Balkon, 23 - 25 m2, 2 lůžka Sprcha/WC, Vedlejší budova, ~ 18 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC, Vedlejší budova, ~ 18 m2, 2-4 lůžka Sprcha/WC, Vedlejší budova, ~ 20 m2, 2-4 lůžka, 2-pokojové rodinné ubytování, Vana/Sprcha/WC, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 Obývací pokoj/ložnice, 1 Koupelna, ~ 34 m2, 2 lůžka Sprcha/WC, Economy, Vedlejší budova, ~ 18 m2,
5 - 6 lůžek 3-pokojové rodinné ubytování Sprcha/WC/Balkon, komfortní a nově zařízený, Obývací pokoj/ložnice, 2 oddělené dvoulůžkové pokoje, min. 2 dospělí a 3 děti, ~ 59 m2.