Parndorf - Hotel Pannonia Tower Parndorf ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Parndorf 1,5 km, Veřejný krytý plavecký bazén: Neusiedl am See 8 km, Obchod s potravinami: Neusiedl am See 100 m, Možnosti nákupu: Parndorf 200 m, Nádraží: Parndorf Ort 1,5 km, Letiště: Wien Schwechat 35 km, Nadmořská výška: 182 m, Veřejné venkovní koupaliště/jezero: Neusiedlersee 9 km. Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce: v provozu 24 hodin denně, Hotelová hala/ Lobby: s vinotékou, Internetový koutek: zdarma Apple PC, WiFi: zdarma, Místnost na jízdní kola, Parkoviště: zdarma, Café: a Bar, Zasedací místnost, Konferenční místnost. Zdarma fitness, wellness: Wellness: 70 m2, Pro děti od 3 let, pouze v doprovodu dospělého. Finská sauna, Infrasauna, Otevírací doba: od 18:00 do 23:30, jiné časy na vyžádání. Zábava v ceně: Posilovna, 1 x za pobyt pro každého Denní bonusová karta do Designer Outlet Parndorf (10 % sleva na nákup v 5 vybraných obchodech). Další služby:... Celý popis

Parndorf - Hotel Pannonia Tower Parndorf ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Parndorf - Hotel Pannonia Tower Parndorf ****

Poloha: Centrum: Parndorf 1,5 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Neusiedl am See 8 km,
Obchod s potravinami: Neusiedl am See 100 m,
Možnosti nákupu: Parndorf 200 m,
Nádraží: Parndorf Ort 1,5 km,
Letiště: Wien Schwechat 35 km,
Nadmořská výška: 182 m,
Veřejné venkovní koupaliště/jezero: Neusiedlersee 9 km.

Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce: v provozu 24 hodin denně, Hotelová hala/ Lobby: s vinotékou, Internetový koutek: zdarma Apple PC, WiFi: zdarma, Místnost na jízdní kola, Parkoviště: zdarma, Café: a Bar, Zasedací místnost, Konferenční místnost.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 70 m2,
Pro děti od 3 let, pouze v doprovodu dospělého.
Finská sauna, Infrasauna, Otevírací doba: od 18:00 do 23:30, jiné časy na vyžádání.

Zábava v ceně: Posilovna, 1 x za pobyt pro každého Denní bonusová karta do Designer Outlet Parndorf (10 % sleva na nákup v 5 vybraných obchodech).

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ano, jen na vyžádání, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00.

Stravování: snídaně

Strava v ceně: Snídaně, Snídaňový bufet: bohatý.

Ubytování: hotel ****

Užijte si Váš pobyt v designovém hotelu Pannonia Tower v Parndorfu v Burgenlandu. Okolní příroda se před Vámi rozprostře do obrovských travnatých ploch a zve Vás na výhled přes Národní park Neusiedler See - Seewinkel a Parndorfskou pánev.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu na vyžádání a dle dostupnosti, Klimatizace: zdarma, individuálně regulovatelná, Telefon, Satelitní TV: s plochou obrazovkou, WiFi: zdarma, Internetové připojení: zdarma LAN Kabel, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory, DVD Player, Minilednička k dispozici na pokoji (nenaplněná). Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC, manželská postel nebo oddělená lůžka, ~ 24 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC, Tower, max. 2 dospělí a 1 dítě, ~ 30 m2, 2-4 lůžka Vana/WC, Pannonia, max. 2 dospělí a 2 děti, ~ 35 m2.