Piesendorf - Mariandls Apartements und Nebenhäuse

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Piesendorf 150 m, Vedlejší budovy: v okruhu 4 km, Veřejný krytý plavecký bazén: Zell am See 10 km, Obchod s potravinami: 150 m, Možnosti nákupu: Pekařství, v neděli otevřeno, 50 m, Nádraží: Zell am See 7 km, Letiště: Salzburg 100 km, Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 10 km, Nadmořská výška: 800 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Maiskogel Kaprun 4 km, Běžecká stopa: 300 m, Skibus (nejbližší zastávka): 200 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Výše uvedenými vzdálenostmi se rozumí vzdálenosti od hlavní budovy! Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání. Všeobecné vybavení: Společenská místnost, WiFi: zdarma pouze v hlavní budově, Místnost na obuv: s vyhřívaným sušákem obuvi, Lyžárna, Parkoviště: zdarma. Další služby: Platební karty: žádné, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00 do 18:00, při pozdějším příjezdu prosíme kontaktovat telefonicky majitele. Tel. Č. : 0043 6763088352, Odjezd... Celý popis

Piesendorf - Mariandls Apartements und Nebenhäuse

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Piesendorf - Mariandls Apartements und Nebenhäuse

Poloha: Centrum: Piesendorf 150 m,
Vedlejší budovy: v okruhu 4 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Zell am See 10 km,
Obchod s potravinami: 150 m,
Možnosti nákupu: Pekařství, v neděli otevřeno, 50 m,
Nádraží: Zell am See 7 km,
Letiště: Salzburg 100 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 10 km,
Nadmořská výška: 800 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Maiskogel Kaprun 4 km,
Běžecká stopa: 300 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 200 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Výše uvedenými vzdálenostmi se rozumí vzdálenosti od hlavní budovy!

Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Společenská místnost, WiFi: zdarma pouze v hlavní budově, Místnost na obuv: s vyhřívaným sušákem obuvi, Lyžárna, Parkoviště: zdarma.

Další služby: Platební karty: žádné, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00 do 18:00, při pozdějším příjezdu prosíme kontaktovat telefonicky majitele. Tel. Č. : 0043 6763088352, Odjezd do: 10:00.

Stravování: vlastní

Strava v ceně: Bez stravy.

Ubytování: apartmán

Udělejte si dovolenou v pohodlných apartmánech Mariandls na klidném místě, na okraji Národního parku Hohe Tauern.
Apartmány se nacházejí částečně v okolních budovách. Ty leží všechny v obci Piesendorf, maximální vzdálenost od hlavní budovy jsou až 4 km. Vybavení je ve všech budovách stejné.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Rádio, Kabelová TV, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 4 lůžka 2-pokojový apartmán, Ložnice s dvoulůžkem, Obývací pokoj/ložnice s rozkládací pohovkou a kuchyňkou, Sprcha/WC, 27 - 37 m2,
2 lůžka, 1-pokojový apartmán., Obývací pokoj/ložnice s rozkládací pohovkou, Kuchyňka s jídelním koutkem, Sprcha/WC, na přání za poplatek 3. osoba na přistýlce, ~ 21 m2.