jednodenní lyžování Gosau

Ubytování: bez ubytování Doprava: autokarem Strava: bez stravy
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Zveme Vás do nejsympatičtějšího rodinného lyžařského střediska! V srdci Rakouska se uprostřed pohádkové zimní krajiny rozprostírá vedle vleků a lanovek množství nekonečných sjezdovek pokrytých tím nejjemnějším sněhem. Tato vysokohorská oblast je bezesporu nejoblíbenějším místem rodin, dětí a lyžařů. Také úplní začátečníci se tu na lehkých až středně těžkých tratích cítí jako doma. Děti do 6 let mohou použít ¨miniskipas¨, který je k dostání na všech lanovkách oblasti Dachstein-West zdarma. Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

jednodenní lyžování Gosau

Zveme Vás do nejsympatičtějšího rodinného lyžařského střediska!
V srdci Rakouska se uprostřed pohádkové zimní krajiny rozprostírá vedle vleků a lanovek množství nekonečných sjezdovek pokrytých tím nejjemnějším sněhem.
Tato vysokohorská oblast je bezesporu nejoblíbenějším místem rodin, dětí a lyžařů. Také úplní začátečníci se tu na lehkých až středně těžkých tratích cítí jako doma.
Děti do 6 let mohou použít ¨miniskipas¨, který je k dostání na všech lanovkách oblasti Dachstein-West zdarma.


Doprava: autokarem

Autokar, nebo mikrobus.
Minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Program zájezdu

1. den: ráno odjezd z Prahy - Smíchova - parkoviště vlevo před hlavním vchodem do nádraží v 01:30 hod., příjezd do letoviska kolem 09:00 hod., celodenní lyžování, v 16:30 hod. odjezd do ČR, předpokládaný příjezd do Prahy do 23:00 hod.

Podobné zájezdy