Rauris - Appartmentanlage Schönblick Mountain Resort

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Rauris 200 m, Obchod s potravinami: Rauris 200 m, Možnosti nákupu: Rauris 200 m, Nádraží: Taxenbach 10 km, Letiště: Salzburg 90 km, Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 30 km, Nadmořská výška: 950 m, Lanovka: Hochalmbahn Rauris 300 m, Běžecká stopa: 50 m. Všeobecné vybavení : Recepce, WiFi: za poplatek na místě, Euro 3,-/den, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma v létě, LAN připojení ve všech apartmánech zdarma, Lyžárna, Místnost na obuv. Zdarma fitness, wellness : Pro děti do 16 let pouze v doprovodu dospělého. Krytý bazén: propojen s vnějším bazénem (cca 110 m2), Parní lázeň, Sauna, Infrasauna, Relaxační místnost: klidová zóna v 1. patře, Otevírací doba: Plavecký bazén a Spa úsek od 15:00 do 22:00. Zábava v ceně : Posilovna. Další služby : Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00, Předání klíčů: na recepci, Otevírací doba dle potřeby, při příjezdu po... Celý popis

Rauris - Appartmentanlage Schönblick Mountain Resort

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Rauris - Appartmentanlage Schönblick Mountain Resort

Poloha: Centrum: Rauris 200 m,
Obchod s potravinami: Rauris 200 m,
Možnosti nákupu: Rauris 200 m,
Nádraží: Taxenbach 10 km,
Letiště: Salzburg 90 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn Kaprun 30 km,
Nadmořská výška: 950 m,
Lanovka: Hochalmbahn Rauris 300 m,
Běžecká stopa: 50 m.

Všeobecné vybavení: Recepce, WiFi: za poplatek na místě, Euro 3,-/den, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma v létě, LAN připojení ve všech apartmánech zdarma, Lyžárna, Místnost na obuv.

Zdarma fitness, wellness: Pro děti do 16 let pouze v doprovodu dospělého.
Krytý bazén: propojen s vnějším bazénem (cca 110 m2), Parní lázeň, Sauna, Infrasauna, Relaxační místnost: klidová zóna v 1. patře, Otevírací doba: Plavecký bazén a Spa úsek od 15:00 do 22:00.

Zábava v ceně: Posilovna.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00, Předání klíčů: na recepci, Otevírací doba dle potřeby, při příjezdu po 19:00 zpráva na recepci.

Stravování: vlastní

Strava v ceně: Bez stravy.

Ubytování: apartmán

Schönblick Mountain Resort je moderní, prostorný rekreační areál. Tyto domy, každý s 5-8 byty jsou postaveny v alpském stylu a mají kvalitní vybavení. V centrální budově je vám k dispozici atraktivní wellness zařízení včetně krytého bazénu, sauny, parní lázně a posilovny zdarma. Stejně tak i recepce, bar / bistro a prádelny.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Balkon/Terasa: Balkon nebo Terasa, Sedací souprava, Rozkládací pohovka, Kabelová TV, Satelitní TV, Internetové připojení: za poplatek na místě, modemem, Nekuřácké apartmány. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 6 lůžek 3-pokojový apartmán Balkon, Ložnice s francouzskou postelí, Ložnice se 2 jednolůžky nebo patrovými postelemi, navíc obývací pokoj/jídelna se 2 místy na spaní a kuchyňka, cca 54 m2,
8 lůžek 4-pokojový apartmán Balkon, 2 Ložnice s francouzskou postelí, 1 Ložnice s 2 jednolůžky nebo patrovými postelemi, navíc obývací pokoj/ jídelna se 2 místy na spaní a kuchyňka, Koupelna s odděleným záchodem, druhá koupelna se sprchou/WC, cca 71 m2.