Serfaus - Hotel Castel ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: 200 m, Obchod s potravinami: 200 m, Možnosti nákupu: 200 m, Nádraží: Landeck 28 km, Letiště: Innsbruck 95 km, Nadmořská výška: 1427 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: 800 m, Skibus (nejbližší zastávka): stanice metra 150 m, Vlastní hotelový autobus: zdarma na vyžádání. Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: v hotelu na vyžádání možné kdykoliv, pro děti od 2 let, zdarma, Baby vybavení na vyžádání. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Zimní zahrada: s panoramatickým výhledem, WiFi: zdarma v celém hotelu, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma dle dostupnosti, Snídaňová jídelna, Jídelna, Bar, Café, Terasa, Vinný sklípek. Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 160 m2, Vstup do wellness úseku povolen dětem pouze v doprovodu dospělého. Bylinková parní lázeň, Finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Vířivka... Celý popis

Serfaus - Hotel Castel ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Serfaus - Hotel Castel ****

Poloha: Centrum: 200 m,
Obchod s potravinami: 200 m,
Možnosti nákupu: 200 m,
Nádraží: Landeck 28 km,
Letiště: Innsbruck 95 km,
Nadmořská výška: 1427 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: 800 m,
Skibus (nejbližší zastávka): stanice metra 150 m,
Vlastní hotelový autobus: zdarma na vyžádání.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: v hotelu na vyžádání možné kdykoliv, pro děti od 2 let, zdarma, Baby vybavení na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Zimní zahrada: s panoramatickým výhledem, WiFi: zdarma v celém hotelu, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: zdarma dle dostupnosti, Snídaňová jídelna, Jídelna, Bar, Café, Terasa, Vinný sklípek.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 160 m2,
Vstup do wellness úseku povolen dětem pouze v doprovodu dospělého.
Bylinková parní lázeň, Finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Vířivka, Otevírací doba: denně od 15:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Stolní tenis.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 13:00 do 18:00, pozdější příjezd prosíme nahlásit hotelu předem na Tel: 0043 5476 6161 / info@castel.at, Odjezd do: 11:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Vegetariánské menu, Odpolední svačina: od 13:00 do 17:00 : Bufet se svačinkami a moučníky, Večeře (5 chodů): s možností volby, Vánoční večeře (24.12.): 7-chodové menu (v rámci polopenze), Silvestrovská večeře: 7-chodové menu (v rámci polopenze), Menu pro alergiky na vyžádání.

Ubytování: hotel ****

V hotelu Castel si užijete nejvyšší kvalitu na 4-hvězdičkové úrovni, kulinářské speciality a atraktivní wellness a rodinné nabídky. Pocítíte harmonii, která vás opravdu uvolní, načerpáte sílu a energii, kterou potřebujete pro každý den.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC: v dvoulůžkovém pokoji, Sprcha/WC: ve čtyřlůžkovém pokoji, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa, Sedací souprava, Rozkládací pohovka, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-4 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 32 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 24 m2.