Serfaus - Hotel Garni Alpenjuwel ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: 100 m, Veřejný krytý plavecký bazén: Hotel Pezid 60 m, Obchod s potravinami: 200 m, Možnosti nákupu: 200 m, Nádraží: Landeck 28 km, Letiště: Innsbruck 95 km, Nadmořská výška: 1427 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Serfaus/Fiss/Ladis 50 m, Běžecká stopa: 50 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne - ale cca do vzdálenosti 25 m, Vlastní hotelový autobus: ne, Žádná zastávka skibusu v okolí. Pro děti: Dětská postýlka, Herna: pro děti (100 m2) a mládež (80 m2), Dětské hřiště, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Zavazadlová služba, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: otevřený krb a bar, Společenská místnost, Čítárna, Místnost s TV, Borová světnice s kachlovými kamny, WiFi: za poplatek na místě, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Bar, Café: Apres Ski Salonek, Terasa, Nekuřácká budova, vytápěná úschovna lyží ve vlastním sportovním obchodě zdarma. Zdarma fitness, wellness: Wellness: 400 m2... Celý popis

Serfaus - Hotel Garni Alpenjuwel ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Serfaus - Hotel Garni Alpenjuwel ****

Poloha: Centrum: 100 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Hotel Pezid 60 m,
Obchod s potravinami: 200 m,
Možnosti nákupu: 200 m,
Nádraží: Landeck 28 km,
Letiště: Innsbruck 95 km,
Nadmořská výška: 1427 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Serfaus/Fiss/Ladis 50 m,
Běžecká stopa: 50 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne - ale cca do vzdálenosti 25 m,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Žádná zastávka skibusu v okolí.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna: pro děti (100 m2) a mládež (80 m2), Dětské hřiště, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Zavazadlová služba, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby: otevřený krb a bar, Společenská místnost, Čítárna, Místnost s TV, Borová světnice s kachlovými kamny, WiFi: za poplatek na místě, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Bar, Café: Apres Ski Salonek, Terasa, Nekuřácká budova, vytápěná úschovna lyží ve vlastním sportovním obchodě zdarma.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 400 m2,
Pro děti od 16 let.
Parní lázeň, Sauna, Finská sauna, Biosauna, Sanarium, Infrasauna, Relaxační místnost, Solárium, Solná jeskyně, Rodinná sauna (děti dovoleny), Solná parní lázeň, Otevírací doba: 16:00 - 20:00, na vyžádání také dříve nebo později,
1x za pobyt pro každého poukaz do wellness v hodnotě Euro 20,- na masáže nebo kosmetické ošetření za minimálně Euro 50,- (nelze směnit za hotovost, není přenosný).

Zábava v ceně: Posilovna: ~ 80 m2, Stolní fotbal, Biliard, Počítač s hrami, Golfový simulátor (golfová hůl v hotelu proti kauci).

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Pokoj pro alergiky: na vyžádání, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 16:00 do 22:00, Odjezd do: 10:00,

Popis cesty: Vjezd do města Serfaus a zůstat na hlavní ulici (Dorfbahnstraße) - po cca 800m přijde rozdvojení ulice - zde prosím nepoužívat pravý výjezd, jak je zvykem, ale levý spodní příjezd (u Joe's Schistadl), po cca 300 m jet vpravo nahoru a můžete vjet na nový příjezd k novému hotelu. Hned u příjezdu se pak dostanete výtahem do přízemí, kde se nachází recepce. Zde se odehrává přihlášení a rozdělení pokojů.

Stravování: snídaně

Strava v ceně: Snídaně, Snídaňový bufet.

Ubytování: hotel ****

Ve 4-hvězdičkovém hotelu Garni Alpenjuwel v srdci Serfaus jsou celoročně na programu relaxační dny. V létě i v zimě je Serfaus prázdninový ráj pro celou rodinu. Snad žádný jiný resort v Tyrolsku se nemůže pochlubit takovou rozmanitou a pestrou nabídkou jako Serfaus.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Topení, Sedací souprava: ve všech pokojích, Rozkládací pohovka: ve všech pokojích, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WiFi: za poplatek na místě, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory, Pokoje částečně s infrasaunou nebo malou kuchyňkou, Lednice v každém pokoji (nenaplněná). Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Sprcha/WC, Kuchyně nebo Infrasauna, ~ 25 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 35 m2, 6 lůžek 2-pokojové ubytování Vana/Sprcha/WC/Balkon, 1 dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, 1 pokoj se 2 oddělenými lůžky s vlastní sprchou, Obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, navíc koupelna/ vana/sprcha, oddělené WC, Minimální obsazenost 3 plně platící, ~ 75 m2.