Sillian - Alpenhotel Weitlanbrunn ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Sillian 2 km, Možnosti nákupu: 2 km, Nádraží: Sillian 2 km, Letiště: Innsbruck 152 km, Salzburg 167 km, Nadmořská výška: 1.103 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Helm Sextner Dolomiten (I) 3 km, Běžecká stopa: přímý vstup 0 m, Skibus (nejbližší zastávka): přímo od hotelu /lyžařská kyvadlová doprava 300 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma k Helm Sextner Dolomiten, Hotel leží na okraji města Silian, v části Arnbach. Pro děti: Dětská postýlka: po předchozím oznámení. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Tyrolská světnička s otevřeným krbem, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Restaurant, Bar: s otevřeným krbem (nekuřácký), Nekuřácká budova. Zdarma fitness, wellness: Wellness: 390 m2, Pro děti od 16 let. Krytý bazén: Děti pouze v doprovodu... Celý popis

Sillian - Alpenhotel Weitlanbrunn ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Sillian - Alpenhotel Weitlanbrunn ****

Poloha: Centrum: Sillian 2 km,
Možnosti nákupu: 2 km,
Nádraží: Sillian 2 km,
Letiště: Innsbruck 152 km, Salzburg 167 km,
Nadmořská výška: 1.103 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Helm Sextner Dolomiten (I) 3 km,
Běžecká stopa: přímý vstup 0 m,
Skibus (nejbližší zastávka): přímo od hotelu /lyžařská kyvadlová doprava 300 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ano, zdarma k Helm Sextner Dolomiten,
Hotel leží na okraji města Silian, v části Arnbach.

Pro děti: Dětská postýlka: po předchozím oznámení.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Tyrolská světnička s otevřeným krbem, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Restaurant, Bar: s otevřeným krbem (nekuřácký), Nekuřácká budova.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 390 m2,
Pro děti od 16 let. Krytý bazén: Děti pouze v doprovodu dospělého.
Krytý bazén: Skalní krytý bazén 12 x 6 m se skluzavkou a vodopádem, 70 m2, Saunová jeskyně se saunovým dvorem, Otevírací doba: denně od 07:30 do 20:00, Sauna denně od 14:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna: otevřena od 07:30 do 20:00, Půjčovna sáněk, 1 - 2 x týdně hudba a tanec, 1 - 2 x týdně sáňkovací večer, 1-2 x týdně večer se svařeným vínem před hotelem nebo průvod s pochodněmi, Svah na sáňkování se nachází hned vedle hotelu.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 16:00, Odjezd do: 11:00,
Na přání bezplatný odvoz z a k nádraží Sillian - po předchozí objednávce.

Stravování: all inclusive

Strava v ceně: All Inclusive light, rakouský snídaňový bufet s kávou, Espressem nebo Cappucinem, Bio koutkem od 07:30 do 10:00, Odpolední svačina: od 14:30 do 17:00 Moučníky a snacky z bufetu (studený/teplý), Večerní bufet s regionálními a mezinárodními pokrmy, od 18:30 - 20:30, alkoholické nápoje celodenně (12:00 - 22:00): Točené pivo, Domácí víno (červené a bílé), Domácí pálenka, dle All-inclusive-lístku: Káva, Kakao, různé druhy čaje, nejrůznější nealkoholické nápoje jako např. Coca Cola, Fanta, Sprite, voda; Vánoční večeře: Vánoční gala bufet nebo gala večeře, Silvestrovská večeře: Silvestrovský gala bufet nebo gala večeře, Silvestrovská oslava s živou hudbou, půlnoční bufet.

Ubytování: hotel ****

Idylicky na okraji lesa leží k hotel pro rodiny s dětmi Alpenhotel Weitlanbrunn, uprostřed dechberoucích horských scenérií jihotyrolských a Lienzkých Dolomit. V turistickém ráji východního Tyrolska si užijete nepopsatelný pocit svobody a každodenní stres se rozplyne v dáli. Díky přímému vstupu na cyklostezku si může užít celá rodina skvělou vyjížďku podél řeky Drávy.
Naši šéfkuchaři dělají z našich vynikajících specialit jedinečný požitek díky vybraným regionálním surovinám a bio lahůdkám.

Vybavení pokojů: Vana/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a ručníků do sauny, výměna za poplatek, Balkon/Terasa: u některých pokojů Balkon nebo arkýř, Telefon, Satelitní TV: TV s plochou obrazovkou, Trezor: zdarma, Kosmetické zrcátko. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/WC, ~ 26 m2, 2-4 lůžka Vana/WC, max. 2 dospělí a 2 děti do 18 let, ~ 26 m2, 2-3 lůžka, vana, WC, Economy, ~ 24 m2, 2-4 lůžka Vana/WC, Economy, max. 2 dospělí a 2 děti do 18 let, ~ 24 m2.