Silvretta Arena - Ischgl - Apartmány Val Sinestra ***

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Nově vybudovaný apartmánový dům Val Sinestra je umístěn na slunné a klidné pozici. Centrum města je vzdálené asi 1,5 km. Lyžařské středisko Kappl je vzdálené asi 3 km, kam Vás může dopravit skibus, který zastavuje asi 50 m od domu. Vybavení: Vybavené apartmány, zastřešené parkování, lyžárna a sušárna, prádelna (za poplatek). Sport a zábava: Vlek: asi 3 km Nástup: check-in: 16:00 hod./ check-out: do 10:00 hod. Další informace: Pobyt s domácími mazlíčky není povolen. V_text: Lyžařské středisko Kappl je vzdálené asi 3 km, zastávka skibusu asi 50 m. Celý popis

Silvretta Arena - Ischgl - Apartmány Val Sinestra ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Silvretta Arena - Ischgl - Apartmány Val Sinestra ***

Poloha: Nově vybudovaný apartmánový dům Val Sinestra je umístěn na slunné a klidné pozici. Centrum města je vzdálené asi 1,5 km. Lyžařské středisko Kappl je vzdálené asi 3 km, kam Vás může dopravit skibus, který zastavuje asi 50 m od domu.

Vybavení: Vybavené apartmány, zastřešené parkování, lyžárna a sušárna, prádelna (za poplatek).

Sport a zábava: Vlek: asi 3 km

Nástup: check-in: 16:00 hod./ check-out: do 10:00 hod.

Další informace: Pobyt s domácími mazlíčky není povolen.

V_text: Lyžařské středisko Kappl je vzdálené asi 3 km, zastávka skibusu asi 50 m.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

Nabízíme Vám příjemné ubytování v apartmánech typu TRILO pro 4-6 osob. Všechny apartmány jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, vybaveným kuch. koutem, TV, trezor, balkon.

TRILO 4

Obsazenost 4 osoby - 43 m2, ložnice s manželským lůžkem, pokoj s 2 samostatnými lůžky, obývací místnost s vybaveným kuch. koutem, vlastní soc. zařízení, TV, trezor, radio, balkon.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob - 53 m2, 2x ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, TV, trezor, radio, balkon.