Sölden - Hotel Alm-Ferienclub Silbertal ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Sölden 7 km, Veřejný krytý plavecký bazén: Sölden 7 km, Možnosti nákupu: Sölden 7 km, Nádraží: Ötztal Bahnhof 35 km, Letiště: Innsbruck 90 km, Nadmořská výška: 1377 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: vlastní minivlek jako přivaděč ke Gaislach- Schlepplift 50 m, Běžecká stopa: 7 km, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, Vlastní hotelový autobus: ne, Nadmořská výška hotelu cca 2000 m, exponovaná poloha s přímým napojením vleku na lyžařskou oblast, Ledovec: lyžařská oblast s přímým spojením k ledovci Rettenbachferner. Pro děti: Dětská postýlka. Všeobecné vybavení: Recepce, Internetový koutek: za poplatek na místě Internetová stanice, Sklípek na lyže: se sušákem obuvi, Parkoviště: zdarma u domu, a-la-Carte Restaurant otevřen od 11:00 do 22:00, Panoramatická terasa s lehátky a výhledem na třítisícové hory v okolí Ötztal, Lehátka: zdarma na terase, Seminární místnost resp. Kinosál, Kiosek. Zdarma fitness, wellness:... Celý popis

Sölden - Hotel Alm-Ferienclub Silbertal ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Sölden - Hotel Alm-Ferienclub Silbertal ****

Poloha: Centrum: Sölden 7 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Sölden 7 km,
Možnosti nákupu: Sölden 7 km,
Nádraží: Ötztal Bahnhof 35 km,
Letiště: Innsbruck 90 km,
Nadmořská výška: 1377 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: vlastní minivlek jako přivaděč ke Gaislach- Schlepplift 50 m,
Běžecká stopa: 7 km,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Nadmořská výška hotelu cca 2000 m, exponovaná poloha s přímým napojením vleku na lyžařskou oblast,
Ledovec: lyžařská oblast s přímým spojením k ledovci Rettenbachferner.

Pro děti: Dětská postýlka.

Všeobecné vybavení: Recepce, Internetový koutek: za poplatek na místě Internetová stanice, Sklípek na lyže: se sušákem obuvi, Parkoviště: zdarma u domu, a-la-Carte Restaurant otevřen od 11:00 do 22:00, Panoramatická terasa s lehátky a výhledem na třítisícové hory v okolí Ötztal, Lehátka: zdarma na terase, Seminární místnost resp. Kinosál, Kiosek.

Zdarma fitness, wellness: Panoramatická sauna s výhledem na údolí Ventertal, Hot-Pot: vana pod širým nebem (vana venku vyhřívaná otevřeným ohněm - sněhová vana), Otevírací doba: Sauna a Hot-Pot denně od 15:00 do 18:00, Otevírací doba: Posilovna viz na místě.

Zábava v ceně: Posilovna, Stolní tenis, týdenní program např. s (částečně závislý na sněhu): vedená procházka se sněžnicemi po "Vinnetouově stezce", vedený průvod s pochodněmi, sáňkovací odpoledne včetně sáněk a zpátečního odvozu, Snowtubing (klouzání na pneumatice),Program při špatném počasí, do cca poloviny března cca 3 - 5 x týdně živá hudba v sáňkovacím sklípku.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00,
Bezplatný transport při příjezdu a odjezdu od 09:00 do 18:00, mimo tato časy s místním taxi za poplatek, vlastní doprava možná, nutná zimní výbava a sněhové řetězy!!!
Důležité: Příjezdová silnice je mezi 22:00 a 01:00 z bezpečnostních důvodů od Po do Pá uzavřena. (Sáňkovací dráha).

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: bohatý, s nabídkou bioproduktů a chlebovou pyramidou, Vegetariánské menu: na vyžádání možné, Večeře (5 chodů): s možností volby (výběr ze 2 hlavních jídel a 1 vegetariánského chodu), Tematické večery: 1 x grilovací večer a bufet, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře.

Ubytování: hotel ****

Hotel je centrem malé rekreační obce s mnoha boudami a leží na krásném místě, uprostřed hor ve výšce 2000 m.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Balkon/Terasa, Rozkládací pohovka, Rádio, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Kosmetické zrcátko. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Aquamarine, ~ 23 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Aquamarine, ~ 25 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Rosenquarz, ~ 20 m2.