Sölden - Hotel Central *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Hotel leží přímo v centru, Sousední budova: Dependance, vzájemně spojeny podzemní chodbou, Veřejný krytý plavecký bazén: Freizeit Arena Sölden 100 m, Obchod s potravinami: 0 m, Možnosti nákupu: 0 m, Nádraží: Ötztal Bahnhof 35 km, Letiště: Innsbruck 80 km, Nadmořská výška: 1377 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Gaislachkogelbahn 300 m, Běžecká stopa: 150 m, Skibus (nejbližší zastávka): před domem, zdarma, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: zdarma, Poloha v centru Sölden, Lyžařská škola: vzdálená cca 300 m, Ledovec: Rettenbach- a Tiefenbachferner - dosažitelné přes lyžařský areál. Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Dětské menu, Hlídání dětí: Ötzi-Club (organizován hotelem) s vystudovaným hlídáním dětí a dětským programem pro děti od 4 do 14 let, od Ne do Pá, od 10:00 do 13:00 a od 16:00 do 21:00 - časy dle obsazenosti, v době prázdnin průběžně. Všeobecné vybavení: Hotelová hala/ Lobby... Celý popis

Sölden - Hotel Central *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Sölden - Hotel Central *****

Poloha: Centrum: Hotel leží přímo v centru,
Sousední budova: Dependance, vzájemně spojeny podzemní chodbou,
Veřejný krytý plavecký bazén: Freizeit Arena Sölden 100 m,
Obchod s potravinami: 0 m,
Možnosti nákupu: 0 m,
Nádraží: Ötztal Bahnhof 35 km,
Letiště: Innsbruck 80 km,
Nadmořská výška: 1377 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Gaislachkogelbahn 300 m,
Běžecká stopa: 150 m,
Skibus (nejbližší zastávka): před domem, zdarma,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: zdarma,
Poloha v centru Sölden,
Lyžařská škola: vzdálená cca 300 m,
Ledovec: Rettenbach- a Tiefenbachferner - dosažitelné přes lyžařský areál.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Dětské menu, Hlídání dětí: Ötzi-Club (organizován hotelem) s vystudovaným hlídáním dětí a dětským programem pro děti od 4 do 14 let, od Ne do Pá, od 10:00 do 13:00 a od 16:00 do 21:00 - časy dle obsazenosti, v době prázdnin průběžně.

Všeobecné vybavení: Hotelová hala/ Lobby, WiFi: za poplatek na místě, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 10,-/den, Restaurace pro hotelové hosty, a-la-Carte Restaurant, Noční bar, Bar, Café, Sluneční terasa, Lehátka: zdarma na sluneční terase, Konferenční místnost: až pro 160 osob s audiovizuálním vybavením, Obchody.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 1.500 m2,
Vstup do bazénu povolen dětem bez věkového omezení, do saunového úseku od 14 let.
Krytý bazén, různé parní lázně, různé sauny, Relaxační místnost: Asijská relaxační místnost, Vodní svět Venezia přes 3 patra, 1500 m2, Vířivka, Kneippovací zóna, Otevírací doba: denně od 11:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, Bufet s předkrmy: částečně, Salátový bufet: denně, Bufet s dezerty: částečně, Večeře (5 chodů): výběr ze 3 hlavních jídel, Tematické večery: 1 x týdně gala večeře, dětské večerní menu, Vánoční večeře (24.12.),
obvyklá silvestrovská večeře: Silvestrovské gala s živou hudbou,
obvyklý balíček na leden - Ruské Vánoce, bohatá hostina.

Ubytování: hotel *****

Pětihvězdičkový hotel Central si vytkl za úkol dopřát svým hostům denně luxusu a připravit jim příjemnou a relaxační dovolenou. Sölden je celosvětově známý pro své široké a perfektně upravené sjezdovky. Pestrá nabídka sahá od jednoduchého terénu pro širokou škálu náročných sjezdovek.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, Balkon/Terasa: u některých pokojů, Minibar: za poplatek na místě, Rádio, Telefon, Kabelová TV, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Všechny pokoje jsou luxusně, komfortně a elegantně zařízené. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Junior-Suite, Vana/WC/Balkon, ~ 45 m2, 2-3 lůžka Vana/WC, Rotkogel, ~ 31 m2, 1 lůžko Sprcha/WC, Grandlit (velká postel), některé pokoje s balkonem, ~ 2 m2.