Söll am Wilden Kaiser - Hotel Restaurant Feldwebel ****

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: poloha přímo v centru, Veřejný krytý plavecký bazén: Söll 800 m, Obchod s potravinami: v centru, Možnosti nákupu: v centru, Nádraží: Wörgl, Kufstein 13 km, Letiště: Innsbruck 80 km, Ledovec: Hintertux 80 km, Nadmořská výška: 703 m, Lanovka: 1 km, Lyžařský areál/Lanová dráha: Söll - Skiwelt Wilder Kaiser Brixental Söll 800 m, Běžecká stopa: Söll 100 m, Skibus (nejbližší zastávka): 20 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne. Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, Dětská jídelní židlička. Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Společenská místnost, Světnice, WiFi: zdarma v oblasti recepce, Místnost na obuv, Lyžárna: bezplatný trezor na lyže a snowboardy, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant, Bar, Terasa. Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 180 m2, 2-patrový saunový a wellness úsek, 1 poschodí fitness, 1 poschodí saunový úsek, zrcadlí se zde témata ze Söll, např. Sunnseitweg... Celý popis

Söll am Wilden Kaiser - Hotel Restaurant Feldwebel ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Söll am Wilden Kaiser - Hotel Restaurant Feldwebel ****

Poloha: Centrum: poloha přímo v centru,
Veřejný krytý plavecký bazén: Söll 800 m,
Obchod s potravinami: v centru,
Možnosti nákupu: v centru,
Nádraží: Wörgl, Kufstein 13 km,
Letiště: Innsbruck 80 km,
Ledovec: Hintertux 80 km,
Nadmořská výška: 703 m,
Lanovka: 1 km,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Söll - Skiwelt Wilder Kaiser Brixental Söll 800 m,
Běžecká stopa: Söll 100 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 20 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne.

Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Společenská místnost, Světnice, WiFi: zdarma v oblasti recepce, Místnost na obuv, Lyžárna: bezplatný trezor na lyže a snowboardy, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant, Bar, Terasa.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 180 m2,
2-patrový saunový a wellness úsek, 1 poschodí fitness, 1 poschodí saunový úsek, zrcadlí se zde témata ze Söll, např. Sunnseitweg, Hexenwasser, apod., Finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Relaxační místnost a Salonek, Otevírací doba: denně od 16:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Posilovna: velká, Šipky.

Další služby: Platební karty: MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet: bohatý s čerstvými bioprodukty, 5 x týdně lyžařská svačinka od 16:00 do 17:00, kromě soboty a úterý, Večeře (4 chody): výběr ze 3 hlavních chodů, též vegetariánské pokrmy, Salátový bufet, Bufet s dezerty: 1 x týdně, Vegetariánské menu: na vyžádání, Tematické večery: 3 x týdně tematický večerní bufet, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře.

Ubytování: hotel ****

Hotel Feldwebl je harmonická směs tradičního a nového, což představuje nejvyšší pohostinnost a rodinné pohodlí. Nachází se přímo v centru Söll na pěší zóně.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu a obuvi k bazénu, Balkon/Terasa: dle volby, Rádio, Telefon, Kabelová TV, Internetové připojení: zdarma, Trezor: za poplatek na místě. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/WC/Balkon, Standardzimmer, ~ 20 m2,
2 lůžka Sprcha/WC, Feldwebelzimmer, pohovka, psací stůl, ~ 28 m2,
2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Feldwebelzimmer, pohovka, psací stůl, ~ 28 m2,
2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC, Wohlfühlzimmer, oddělené WC, 3. a 4. osoba na pohovce s dvoulůžkem, psací stůl nebo sedací souprava, max. 2 dospělí a 2 děti do 15 let, ~ 42 m2,
4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Suite, Obývací pokoj/ložnice, Ložnice s dvoulůžkem, Dvouumyvadlo, oddělené WC, 2 LCD televize, ~ 55 m2.