Dachstein West - Annaberg im Lammertal - Sporthotel Dachstein West ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Vzdálenosti skiareál Dachstein West (Annaberg): 250 m centrum střediska Annaberg: 0 m Praha: cca 400 km Brno: cca 450 km Sport a zábava: v hotelu: wellness centrum (otevřeno 15-18 hod.) - sauna, parní lázně, infračervená kabina, odpočívárna zdarma, solárium a masáže za poplatek, herna (šipky, stolní fotbal, biliár), půjčovna turistického vybavení a kol letní aktivity: cyklotrasa Dachstein Runde, turistické trasy v nedalekém okolí, adrenalinové sporty (rafting, canyoning, via ferraty) zimní aktivity: lyžařský areál Dachstein West (asi 250 m) Celý popis

Dachstein West - Annaberg im Lammertal - Sporthotel Dachstein West ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Dachstein West - Annaberg im Lammertal - Sporthotel Dachstein West ***

Poloha: Vzdálenosti skiareál Dachstein West (Annaberg): 250 m
centrum střediska Annaberg: 0 m
Praha: cca 400 km
Brno: cca 450 km

Sport a zábava: v hotelu: wellness centrum (otevřeno 15-18 hod.) - sauna, parní lázně, infračervená kabina, odpočívárna zdarma, solárium a masáže za poplatek, herna (šipky, stolní fotbal, biliár), půjčovna turistického vybavení a kol
letní aktivity: cyklotrasa Dachstein Runde, turistické trasy v nedalekém okolí, adrenalinové sporty (rafting, canyoning, via ferraty)
zimní aktivity: lyžařský areál Dachstein West (asi 250 m)

Stravování: vlastní

polopenze - snídaně formou bufetu (7:30-10:00), večeře výběr z menu o 3 chodech a salátový bufet (18:30 - 21:00).

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (až pro 3 dosp. os.), na vyžádání jsou možné i rodinné pokoje s oddělenou ložnicí a obývacím pokojem (až pro 5 os.) a pokoje superior. Všechny pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta, fén), TV, rádio, Wi-Fi (zdarma), některé pokoje mají terasu s výhledem do okolí. V pokojích superior je navíc malá lednička, sejf a balkón s výhledem na údolí Lammertal. Dětská postýlka je zdarma na vyžádání.

Vybavení: recepce, jídelna, hotelový bar, kavárna s TV, dětská herna, výtah, úschovna lyží a kol, veřejné parkoviště (cca 100 m od hotelu).