Tauplitz - Apparthotel Montana ****

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: 4-hvězdičkový aparthotel Montana je umístěn v klidné lokalitě v městečku Bad Mitterndorf s panoramatickým výhledem na horu Grimming. Lyžařské středisko Tauplitz je vzdálené asi 6,4 km. Přímo v domě můžete využít wellness centrum se saunou, parní lázní a relaxační místností nebo můžete navštívít vyhlášené termální lázně "Grimming Therme" vzdálené asi 2,4 km. Vybavení: Recepce, restaurace, dětská herna, wellness centrum (sauna, parní lázeň, relaxační místnost), wi-fi připojení, parkování, lyžárna. Sport a zábava: Vlek : asi 6,4 km Nástup : check-in: 14:00 hod. /check-out: 11:00 hod. V_text : Lyžařské středisko Tauplitz se je vzdálené asi 6,4 km, skibus. Celý popis

Tauplitz - Apparthotel Montana ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Tauplitz - Apparthotel Montana ****

Poloha: 4-hvězdičkový aparthotel Montana je umístěn v klidné lokalitě v městečku Bad Mitterndorf s panoramatickým výhledem na horu Grimming. Lyžařské středisko Tauplitz je vzdálené asi 6,4 km. Přímo v domě můžete využít wellness centrum se saunou, parní lázní a relaxační místností nebo můžete navštívít vyhlášené termální lázně "Grimming Therme" vzdálené asi 2,4 km.

Vybavení: Recepce, restaurace, dětská herna, wellness centrum (sauna, parní lázeň, relaxační místnost), wi-fi připojení, parkování, lyžárna.

Sport a zábava: Vlek: asi 6,4 km

Nástup: check-in: 14:00 hod. /check-out: 11:00 hod.

V_text: Lyžařské středisko Tauplitz se je vzdálené asi 6,4 km, skibus.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

Nabízíme Vám příjemné ubytování v apartmánech typu BILO pro 4-6 osob. Bližší popis naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

BILO 4-6

Obsazenost 4-6 osob - 30-55 m2, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s 2 lůžky a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, TV, trezor, wi-fi připojení, balkon. Rozmístění lůžek se může mírně lišit.