Tauplitz - Berghof Tauplitzalm ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Alpskou silnicí Tauplitz 20 km, Možnosti nákupu: 100 m, Nadmořská výška: 900 m, Nadmořská výška hotelu: cca 1700 m. Pro děti: Dětská postýlka, Herna. Všeobecné vybavení: Světnice; Velká jídelna, Restaurant, Café. Zdarma fitness, wellness: Sauna: 3 x týdně, Otevírací doba: 3 x týdně od 16:00 do 20:00. Zábava v ceně: Pokaždé 1 x týdně procházka s pochodněmi, příležitostně střelba z kuše, Střelba ze vzduchovky, Turnaj v šipkách, Bingo večer. Další služby: Platební karty: žádné, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00, Důležité: Zimní výbava pro automobil je nezbytně nutná. Příjezd je možný zpoplatněnou alpskou vysokohorskou silnicí (cca 15 km, Euro 11,-) ke hlídanému parkovišti cca Euro 4,-/den), s bezplatným odvozem k přibližně 2 km vzdálenému hotelu. Příjezd bez poplatků je možný sedačkovou lanovkou (do 16:00). Parkování bez poplatku na nekrytém parkovišti u stanice vleku. Příjezd k domu není... Celý popis

Tauplitz - Berghof Tauplitzalm ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Tauplitz - Berghof Tauplitzalm ***

Poloha: Centrum: Alpskou silnicí Tauplitz 20 km,
Možnosti nákupu: 100 m,
Nadmořská výška: 900 m,
Nadmořská výška hotelu: cca 1700 m.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna.

Všeobecné vybavení: Světnice; Velká jídelna, Restaurant, Café.

Zdarma fitness, wellness: Sauna: 3 x týdně, Otevírací doba: 3 x týdně od 16:00 do 20:00.

Zábava v ceně: Pokaždé 1 x týdně procházka s pochodněmi, příležitostně střelba z kuše, Střelba ze vzduchovky, Turnaj v šipkách, Bingo večer.

Další služby: Platební karty: žádné, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00,
Důležité: Zimní výbava pro automobil je nezbytně nutná.
Příjezd je možný zpoplatněnou alpskou vysokohorskou silnicí (cca 15 km, Euro 11,-) ke hlídanému parkovišti cca Euro 4,-/den), s bezplatným odvozem k přibližně 2 km vzdálenému hotelu. Příjezd bez poplatků je možný sedačkovou lanovkou (do 16:00). Parkování bez poplatku na nekrytém parkovišti u stanice vleku. Příjezd k domu není možný.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Večeře (3 chody), Vánoční večeře (24.12.): v rámci polopenze, Silvestrovská večeře: speciální silvestrovský program s velkým ohňostrojem, bufetem s pochoutkami a půlnoční svačinkou.

Ubytování: hotel ***

Rustikálně zařízený Berghof Tauplitzalm leží na klidném místě, přímo v lyžařské oblasti.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Balkon/Terasa: dle volby, pokoje jsou účelně zařízeny. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC, ~ 20 m2, 2-4 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 22 m2.