Wald am Arlberg - Gasthof Spullersee ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Wald am Arlberg 20 m, Sousední budova: Wald am Arlberg 10 m, Obchod s potravinami: Wald am Arlberg 20 m, Možnosti nákupu: Wald am Arlberg 20 m, Nádraží: Langen am Arlberg 10 km, Autobusová zastávka: Wald am Arlberg 0 m, Letiště: Innsbruck 110 km, Nadmořská výška: 835 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Sonnenkopfbahn Wald/Arlberg 400 m, Běžecká stopa: přímo u hotelu 20 m, Skibus (nejbližší zastávka): přímo u hotelu 0 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne, Skischaukel St. Anton: 7 km, Skischaukel Zürs-Lech: 17 km, 1 - 2 x týdně jízda skibusem do Zürs-Lech (Informace a náklady dle vývěsky na místě). Pro děti: Dětská postýlka: po předchozím oznámení, Dětské menu: na vyžádání, Dětská jídelní židlička: na vyžádání. Všeobecné vybavení: Recepce, Lobby, Společenská místnost: s krbem, Místnost s TV, WiFi: zdarma v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma dle dostupnosti... Celý popis

Wald am Arlberg - Gasthof Spullersee ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Wald am Arlberg - Gasthof Spullersee ***

Poloha: Centrum: Wald am Arlberg 20 m,
Sousední budova: Wald am Arlberg 10 m,
Obchod s potravinami: Wald am Arlberg 20 m,
Možnosti nákupu: Wald am Arlberg 20 m,
Nádraží: Langen am Arlberg 10 km,
Autobusová zastávka: Wald am Arlberg 0 m,
Letiště: Innsbruck 110 km,
Nadmořská výška: 835 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Sonnenkopfbahn Wald/Arlberg 400 m,
Běžecká stopa: přímo u hotelu 20 m,
Skibus (nejbližší zastávka): přímo u hotelu 0 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Skischaukel St. Anton: 7 km,
Skischaukel Zürs-Lech: 17 km,
1 - 2 x týdně jízda skibusem do Zürs-Lech (Informace a náklady dle vývěsky na místě).

Pro děti: Dětská postýlka: po předchozím oznámení, Dětské menu: na vyžádání, Dětská jídelní židlička: na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Recepce, Lobby, Společenská místnost: s krbem, Místnost s TV, WiFi: zdarma v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma dle dostupnosti, Jídelna, a la carte Restaurant, Bar, Terasa: s obsluhou (Konzumace za poplatek), Nekuřácká budova.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 40 m2,
Pro děti od 6 let. Pouze v doprovodu dospělého.
Sauna, Relaxační místnost: malá, s venkovním úsekem, Otevírací doba: denně od 16:00 do 19:00, kromě soboty, změny vyhrazeny.

Zábava v ceně: Zábavní program na místě jako procházka s pochodněmi, sáňkařský večer (v závislosti na počasí) zdarma. Informace na vývěsce na místě.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Diners Club, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Večeře (4 chody): Menu nebo tematický bufet (bez možnosti volby), Vánoční večeře (24.12.): sváteční 5-chodové menu, Silvestrovská večeře: sváteční 5-chodové menu,
Strava se pro všechny hosty podává v hlavní budově.

Ubytování: hotel ***

Hostinec Gasthof Spullersee ve Wald am Arlberg leží v centru a přece na klidném místě. Spodní stanice lanovky Sonnenkopfbahn je v blízkosti.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén: možnost zapůjčení na recepci, dle dostupnosti, Balkon/Terasa: dle volby, Rozkládací pohovka: v některých pokojích, Rádio, Telefon, Satelitní TV, Nekuřácké pokoje. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů: kromě jednolůžkového pokoje.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, Vedlejší budova, 3. osoba na přistýlce nebo na rozkládací pohovce, ~ 20 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, 3 osoba na přistýlce nebo na rozkládací pohovce, ~ 20 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 20 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC, ~ 12 m2.