Zell am See - Appartment Kristall ***

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Centrum: Schüttdorf 500 m, Veřejný krytý plavecký bazén: 3 km, Obchod s potravinami: 150 m, Možnosti nákupu: Nákupní centrum 200 m, Nádraží: Zell am See 2,5 km, Letiště: Salzburg 80 km, Ledovec: Kitzsteinhorn 8 km, Nadmořská výška: 757 m, Lyžařský areál/Lanová dráha: Areitbahn Zell am See 600 m, Běžecká stopa: 800 m, Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne, Vlastní hotelový autobus: ne. Pro děti: Herna, Dětská jídelní židlička: na vyžádání. Všeobecné vybavení: Recepce, Společenská místnost, Internetový koutek: zdarma v lobby, WiFi: za poplatek na místě, Místnost na obuv: vytápěná, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna: Snídaně na vyžádání (za poplatek). Zdarma fitness, wellness: Krytý bazén: 9 x 4 m s protiproudem, Sauna: v ceně 6 x týdně, Infrasauna: v ceně 6 x týdně, Otevírací doba: Krytý bazén denně od 07:00 do 19:30, ostatní úseky od neděle do pátku od 16:30 do 19:30. Zábava v ceně: Stolní tenis. Další... Celý popis

Zell am See - Appartment Kristall ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Zell am See - Appartment Kristall ***

Poloha: Centrum: Schüttdorf 500 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: 3 km,
Obchod s potravinami: 150 m,
Možnosti nákupu: Nákupní centrum 200 m,
Nádraží: Zell am See 2,5 km,
Letiště: Salzburg 80 km,
Ledovec: Kitzsteinhorn 8 km,
Nadmořská výška: 757 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Areitbahn Zell am See 600 m,
Běžecká stopa: 800 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Pro děti: Herna, Dětská jídelní židlička: na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Recepce, Společenská místnost, Internetový koutek: zdarma v lobby, WiFi: za poplatek na místě, Místnost na obuv: vytápěná, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna: Snídaně na vyžádání (za poplatek).

Zdarma fitness, wellness: Krytý bazén: 9 x 4 m s protiproudem, Sauna: v ceně 6 x týdně, Infrasauna: v ceně 6 x týdně, Otevírací doba: Krytý bazén denně od 07:00 do 19:30, ostatní úseky od neděle do pátku od 16:30 do 19:30.

Zábava v ceně: Stolní tenis.

Další služby: Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00, Předání klíčů: v domě.

Stravování: vlastní

Strava v ceně: Bez stravy.

Ubytování: apartmán

Pohodlně zařízený apartmánový dům Kristall leží na jižní straně Zell am See na slunečném místě, s výhledem na Vysoké Taury a Kitzsteinhorn.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Balkon/Terasa: dle volby, Rozkládací pohovka, Telefon, Kabelová TV, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 6 lůžek 3-pokojový apartmán, 2 dvoulůžkové pokoje, 1 Obývací pokoj/ložnice s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou (nebo pohovkou ve tvaru L pro 2 osoby) s kuchyní, Koupelna s vanou nebo sprchou/WC, u některých apartmánů Balkon, Typ E, ~ 55 m2,
4 lůžka 2-pokojový apartmán Balkon, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 Obývací pokoj/ložnice s rozkládací pohovkou s kuchyní, Vana nebo Sprcha, WC, Balkon, Typ C, ~ 40 m2,
7 lůžek 3-pokojový apartmán, 1 Ložnice s dvoulůžkem, 1 trojlůžkový pokoj, 1 Obývací pokoj/ložnice s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou a kuchyně, Koupelna s vanou nebo sprchou/WC, u některých pokojů Balkon, Typ F, ~ 60 m2.