Zillertal Arena - Landhaus Rosengartl ****

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Landhaus Rosengartl je umístěn na klidné pozici s úchvatným výhledem na Krimmlské vodopády. Centrum města Krimml je vzdálené asi 350 m. Lokalita nabízí nespočet sportovních a relaxačních aktivit. Místo je vyhledávané především pro nádherné Krimmlské vodopády (největší v Evropě), které jsou vzdálené asi 1 km od apartmánů. Vyhlášené lyžařské středisko Zillertal Arena je vzdálené asi 8 km od apartmánů, zastávka skibusu se nachází asi 100 m. Hosté mohou nerušeně relaxovat ve wellness centru (za poplatek) přímo v apartmánovém domě. Vybavení: Recepce, parkování, dětské hřiště, wellness centrum (saunový svět, pára, relaxační část s lehátky, masáže), solárium, lyžárna, prádelna (na mince). Sport a zábava: Vlek: asi 8 km Nástup: check-in: 15:00-18:00 hod. / check-out: 10:00 hod. Další informace: Pobyt s domácím mazlíčkem není povolen. V_text: Vyhlášené lyžařské středisko Zillertal Arena je vzdálené asi 8 km, zastávka skibusu asi 100... Celý popis

Zillertal Arena - Landhaus Rosengartl ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Zillertal Arena - Landhaus Rosengartl ****

Poloha: Landhaus Rosengartl je umístěn na klidné pozici s úchvatným výhledem na Krimmlské vodopády. Centrum města Krimml je vzdálené asi 350 m. Lokalita nabízí nespočet sportovních a relaxačních aktivit. Místo je vyhledávané především pro nádherné Krimmlské vodopády (největší v Evropě), které jsou vzdálené asi 1 km od apartmánů. Vyhlášené lyžařské středisko Zillertal Arena je vzdálené asi 8 km od apartmánů, zastávka skibusu se nachází asi 100 m.
Hosté mohou nerušeně relaxovat ve wellness centru (za poplatek) přímo v apartmánovém domě.

Vybavení: Recepce, parkování, dětské hřiště, wellness centrum (saunový svět, pára, relaxační část s lehátky, masáže), solárium, lyžárna, prádelna (na mince).

Sport a zábava: Vlek: asi 8 km

Nástup: check-in: 15:00-18:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Další informace: Pobyt s domácím mazlíčkem není povolen.

V_text: Vyhlášené lyžařské středisko Zillertal Arena je vzdálené asi 8 km, zastávka skibusu asi 100 m.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

Nabízíme Vám příjemné ubytování v apartmánech pro 2-6 osob typu MONO, BILO a TRILO. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, TV.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby - 25 m2, obývací místnost s manželským lůžkem, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, telefone, TV/SAT, radio a balkon.

MONO 3

Obsazenost 3 osoby - 25 m2, obývací místnost s manželským lůžkem a možností 1 přistýlky, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, telefone, TV/SAT, radio a balkon.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby - 50 m2, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, telefone, TV/SAT, radio. Některé pokoje mají balkon.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob - 60 m2, 2 x ložnice s manželským lůžkem a 1 rozkládacím lůžkem, obývací místnost s vybaveným kuch. koutem, vlastní soc. zařízení, telefon, TV/SAT, radio, balkon či terasa.