Tatranská Lomnica - Depandance Magnolia


Depandance Magnolia, se nachází jen 200 m od hlavní budovy Resortu Beatrice v blízkosti centra Tatranské Lomnice, v centru Národního parku Vysoké Tatry, které jsou nejvyšší částí Karpat a dosahují nadmořskou výšku 2600 m. Apartmánový dům se svým výhodným umístěním je snadno dostupný autem, autobusem, vlakem. V bezprostřední blízkosti se nachází lyžařské středisko s nejvýše položenou a zároveň nejdelší sjezdovkou na Slovensku, která je garancí nejlepší lyžování na sluneční straně Vysokých Tater. Nad Tatranskou Lomnicí bdí majestátní Lomnický štít s nadmořskou výškou 2633 m, na který se můžete dost visutou lanovkou a vychutnat si neopakovatelný pohled na krásné štíty a doliny Tater. V nejbližším okolí najdete množství turistických tras dostupných v zimě i v létě, fantastické přírodní scenérie, čistou přírodu, malebné vesničky se stále žijícími folklórními prvky Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Tatranská Lomnica - Depandance Magnolia

Depandance Magnolia, se nachází jen 200 m od hlavní budovy Resortu Beatrice v blízkosti centra Tatranské Lomnice, v centru Národního parku Vysoké Tatry, které jsou nejvyšší částí Karpat a dosahují nadmořskou výšku 2600 m. Apartmánový dům se svým výhodným umístěním je snadno dostupný autem, autobusem, vlakem. V bezprostřední blízkosti se nachází lyžařské středisko s nejvýše položenou a zároveň nejdelší sjezdovkou na Slovensku, která je garancí nejlepší lyžování na sluneční straně Vysokých Tater. Nad Tatranskou Lomnicí bdí majestátní Lomnický štít s nadmořskou výškou 2633 m, na který se můžete dost visutou lanovkou a vychutnat si neopakovatelný pohled na krásné štíty a doliny Tater. V nejbližším okolí najdete množství turistických tras dostupných v zimě i v létě, fantastické přírodní scenérie, čistou přírodu, malebné vesničky se stále žijícími folklórními prvky

Stravování: snídaně

Možnost objednání snídaně podávaných v hlavní budově Resortu Beatrice, nebo možnost vlastní přípravy jídel (studia a apartmány s kuchyňským koutem).

Cena snídaní 5,5 Eur dospělý, 3,5 Eur dítě do 12 let

Ubytování: depandance

Studio Typ A

Ubytování ve studiu vhodné pro max. 3 - 4 osoby. Studio sestává z předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC a jedné místnosti s 2 lůžky s pohovkou, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, kuchyňským koutem se základním kuchyňským vybavením, dvouvařičem, a ledničkou.

Studio Typ B

Ubytování ve studiu vhodné pro 3 - 5 osoby. Studio sestává z předsíně se šatnou, loznice s manželskou postelí a jedno lůžkem spojenou s obývací místností s rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, ledničkou. Studio ma samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Apartmán Typ A

Ubytování v apartmánu vhodné pro 3 - 5 osoby. Apartmán se skládá z předsíně se šatnou, loznice s manželskou postelí a jedno lůžkem, obývací místnosti s rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, ledničkou. Apartmán ma samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Apartmán Typ B

Ubytování v apartmánu vhodné pro 4 - 6 osob. Apartmán se skládá z předsíně se šatnou, loznice (může ale nemusí být předělena dveřmi) s manželskou postelí. Obývací místnosti s manželskou postelí + rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem, TV / SAT, rádiem, ledničkou. Každý apartmán ma samostatnou koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a WC.

Podobné zájezdy