Štrbské Pleso - Wellness Hotel Borovica ****


Poloha: Wellness hotel Borovica se nachází v atraktivní lokalitě slovenských Vysokých Tater, a to v blízkosti Štrbského plesa. Hotel svým hostům nabízí dokonalé spojení oddechu ve wellness centru, relaxu a vysokého komfortu s neopakovatelnou atmosférou. Svou polohou je ideálním výchozím místem pro turistiku a procházky po malebném okolí. Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hotelová restaurace, lobby bar, bar s tanečním parketem a exkluzivní vinotékou, wellness centrum, vodní a saunový svět, fitness centrum, kongresové prostory, internetový koutek s PC a tiskárnou, dětská herna, hlídání dětí, kosmetický salón, kadeřnictví, biliárd, golfový simulátor, dalekohled na střeše hotelu, hotelový minibus (doprava na hotel z popradského letiště, v zimě přeprava na sjezdovky). Poznámka: Na vyžádání je k dispozici bezbariérový pokoj a prezidentský apartmán. Dítě 0-3,99 let bez nároku na lůžko a stravování zdarma. Při pobytu v termínu 24.12.2017... Celý popis

Štrbské Pleso - Wellness Hotel Borovica ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Štrbské Pleso - Wellness Hotel Borovica ****

Poloha: Wellness hotel Borovica se nachází v atraktivní lokalitě slovenských Vysokých Tater, a to v blízkosti Štrbského plesa. Hotel svým hostům nabízí dokonalé spojení oddechu ve wellness centru, relaxu a vysokého komfortu s neopakovatelnou atmosférou. Svou polohou je ideálním výchozím místem pro turistiku a procházky po malebném okolí.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hotelová restaurace, lobby bar, bar s tanečním parketem a exkluzivní vinotékou, wellness centrum, vodní a saunový svět, fitness centrum, kongresové prostory, internetový koutek s PC a tiskárnou, dětská herna, hlídání dětí, kosmetický salón, kadeřnictví, biliárd, golfový simulátor, dalekohled na střeše hotelu, hotelový minibus (doprava na hotel z popradského letiště, v zimě přeprava na sjezdovky).

Poznámka: Na vyžádání je k dispozici bezbariérový pokoj a prezidentský apartmán.

Dítě 0-3,99 let bez nároku na lůžko a stravování zdarma.

Při pobytu v termínu 24.12.2017 povinný příplatek za Štědrou večeři: 2 290 Kč/os. a 1 390 Kč/dítě do 12,99 let.
Všechny pokoje na zpětné potvrzení.

Služby (wellness): Hotelové wellness centrum je skvělým místem na uvolnění a obnovu energie, které tu vytváří suchá, parná, bylinková a infra sauna, solárium, vířivý masážní bazén či hydromasážní vana.
Ve vodním světě mohou hoteloví hosté využít plaveckého 20 m bazénu, dětského bazénu, vířivky nebo Kneippova chodníku.
Saunový svět nabízí 5 druhů saun (eukalyptová, turecká, finská, bylinková, infra) a tepidárium.

Stravování: polopenze

Dle vybraného balíčku snídaně nebo polopenze.

Ubytování: hotel ****

Hotel poskytuje ubytování v 50 komfortně zařízených pokojích (z toho 11 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny interaktivní TV, PAY TV, WiFi internetem, telefonem s přímou volbou, minibarem a trezorem. Hosté mají na výběr z několika typů pokojů – clasic, lux, premium apartmán, rodinný apartmán a bezbariérový pokoj. Za poplatek je možný pobyt se psem/kočkou.