Tatranská Lomnica - Hotel Sorea Titris ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Hotel se nachází v klidné lokalitě pod úpatím Lomnického štítu, cca 600 m od centra Tatranské lomnice a cca 200 m od lyžařského střediska Jamy. Město Poprad je situováno cca 15 km od ubytování. Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi ve společných prostorách a na pokojích (zdarma, na pokojích připojení pomocí kabelu), restaurace, bar, kongresová místnost, směnárna, dětský koutek, Aqua Relax centrum (bazén, vířivka, sauna, masáže - vše za poplatek), tenisový kurt, biliár, parkoviště (zdarma). Doporučujeme: Kompletně zrenovovaný hotel je situovaný v tichém prostředí nedaleko centra Tatranské Lomnice pod úpatím Lomnického štítu. Hotel doporučujeme klientům, kteří chtějí strávit jak aktivní, tak i odpočinkovou dovolenou. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi. V ceně zájezdu je zahrnuto: • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu, ložní prádlo • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře Pobytová taxa: Pobytová taxa 1 EUR... Celý popis

Tatranská Lomnica - Hotel Sorea Titris ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Tatranská Lomnica - Hotel Sorea Titris ***

Poloha: Hotel se nachází v klidné lokalitě pod úpatím Lomnického štítu, cca 600 m od centra Tatranské lomnice a cca 200 m od lyžařského střediska Jamy. Město Poprad je situováno cca 15 km od ubytování.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi ve společných prostorách a na pokojích (zdarma, na pokojích připojení pomocí kabelu), restaurace, bar, kongresová místnost, směnárna, dětský koutek, Aqua Relax centrum (bazén, vířivka, sauna, masáže - vše za poplatek), tenisový kurt, biliár, parkoviště (zdarma).

Doporučujeme: Kompletně zrenovovaný hotel je situovaný v tichém prostředí nedaleko centra Tatranské Lomnice pod úpatím Lomnického štítu. Hotel doporučujeme klientům, kteří chtějí strávit jak aktivní, tak i odpočinkovou dovolenou. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu, ložní prádlo
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Pobytová taxa: Pobytová taxa 1 EUR osoba/noc se platí na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu. Štědrovečerní večeře je servírovaná.

Ubytování: hotel ***

Pokoje se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, rádiem, trezorem. Možnost jedné přistýlky.