Bled - Hotel Golf**** Superior - 3 noci + 3 dny skipas Slovinské Alpy


Hotel Golf **** se nachází v centru města Bled, obklopen zelení . Má překrásný výhled na okolní přírodu, jezero, Julské Alpy. Hotel je po kompletní rekonstrukci, svým klientům nabízí moderní wellness centrum, konferenční sál. Dále je k dispozici kavárna, bar, restaurace. Hotel Golf má jedno z nejlepších a největších wellness center a bazénů ve Slovinsku. Wellness centrum Živa navazuje na bohatou tradici Arnolda Riklija, který objevil léčivou sílu své léčebné metody a díky novým moderním přístupům a technikám naše wellness centrum nabízí klientům využití všech těchto způsobů léčby při zachování tělesného a duševního zdraví i krásy. Termální bazén má plochu 380 m2, dále zde je saunové centrum s venkovním bazénem a vířivkou na terase, kosmetické centrum. Pro vyznavače tenisu je k dispozici od jara do podzimu kurt za hotelem Savica. Pro vyznavače thajských masáží nabízí wellness Živa tradiční thajské masáže s mnoha programy relaxace... Celý popis

Bled - Hotel Golf**** Superior - 3 noci + 3 dny skipas Slovinské Alpy

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bled - Hotel Golf**** Superior - 3 noci + 3 dny skipas Slovinské Alpy

Hotel Golf **** se nachází v centru města Bled, obklopen zelení . Má překrásný výhled na okolní přírodu, jezero, Julské Alpy.
Hotel je po kompletní rekonstrukci, svým klientům nabízí moderní wellness centrum, konferenční sál. Dále je k dispozici kavárna, bar, restaurace.
Hotel Golf má jedno z nejlepších a největších wellness center a bazénů ve Slovinsku. Wellness centrum Živa navazuje na bohatou tradici Arnolda Riklija, který objevil léčivou sílu své léčebné metody a díky novým moderním přístupům a technikám naše wellness centrum nabízí klientům využití všech těchto způsobů léčby při zachování tělesného a duševního zdraví i krásy. Termální bazén má plochu 380 m2, dále zde je saunové centrum s venkovním bazénem a vířivkou na terase, kosmetické centrum. Pro vyznavače tenisu je k dispozici od jara do podzimu kurt za hotelem Savica.
Pro vyznavače thajských masáží nabízí wellness Živa tradiční thajské masáže s mnoha programy relaxace (aromatické oleje, teplé zábaly apod.). Tyto masáže osobně provádějí vyškolené thajské masérky.
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou směrem na jezero nebo park. Všechny pokoje jsou moderně zařízeny, mají koupelnu se sprchou nebo vanou, WC, fén, balkon, SAT TV, telefon, mini bar a připojení na internet. Hotel disponuje i 1 pokojem pro tělesně postižené.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu , možnost dokoupení obědů z a 495 Kč/osobu/den
Na místě se platí pobytová taxa dosplěá osoba 1,27 EUR/osobu/den , dítě 7-17,99 let 0,64 eur/osobu/den a registrační taxa je ve výši 1 EUR na osobu a pobyt.
pro zimní baličky -na místě se také platí vratná záloha 5 EUR na skipas.
HOTEL Golf je z důvodu rekonstrukce až do 21.3.2018 uzavřen

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, internet, restaurace, fitness, masáže, sauna, 24-hod.servis, krytý bazén, TV místnost, tenisové kurty, parkoviště, klimatizace.

Ski balíček Bled obsahuje : ubytování s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji na osobu
Skipas Slovinské Alpy: platí pro 3 resorty - Krvavec, Vogel a Kranjska Gora (vše do 40 km od Bledu). Free skibus bude zajištěn do resortu Vogel a Krvavec
neomezené koupání v bazénu hotelu Park pro hosty hotelu bytované v hotelu Park (pozor, bazén uzavřen od 5.3. do 9.3. 2018)
od 1.12. 2017 do 12.3. 2018 neomezené koupání v bazénovém komplexu Živa wellness centrum v hotelu Golf (50 m od hotelu Savica a 200 m od hotelu Park)
noční koupání do 23 hodin v pátek a v sobotu v Živa wellness
slevu na Saunový svět v Živa wellness centru
animační programy pro děti dle programu hotelu
Ski resort KRVAVEC se rozkládá v nadmořské výšce 1450 - 1971 m.n.m., 30 km lyžařských tratí, 1x kabinová lanovka, 1x šestisedačka, 1x čtyřsedačka, 4x dvousedačka, 1x jednosedačka, 3x POMA. Ve středisku je půjčovna a servis lyží, lyžařská škola pro děti.
Modré sjezdovky - 7 km, červené sjezdovky - 15 km, černé sjezdovky - 7 km, neupravené lyžování - 1 km. Denně 8.00 - 17.00
Ski resort Vogel se rozkládá v nadmořské výšce 560 m - 1800 m v Triglavském národním parku, nedaleko jezera Bohinj, má celkem 22 km lyžařských tratí (9,5 km modrá, 12,5 km červená), 8 vleků (čtyřsedačka, dvojsedačka, jednosedačky, vleky)
Ski resort Kranjska Gora je nejstarší lyžařské středisko ve Slovinsku. Nachází se v nadmořské výšce 800 - 1 215 m nad moře. Má celkem 18 sjezdovek, 5 lanovek a 13 vleků.
Cestovní kancelář Mediteran travel s.r.o. nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky v zimních lyžařských střediscích. Lyžaři jsou povinni se řídit podmínkami a obecnými pravidly příslušného lyžařského areálu. Především se to týká bezpečnosti lyžování, chování se na lanovkách apod.