Bovec - Zimní pobyty - 4 noci

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel Boka, je nový malý rodinný hotel v údolí řeky Soča, jen 4 km od střediska Bovec směrem na Kobarid. Nedaleko hotelu Boka je vodopád Boka a řeka Soča. Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích (celkem 16 pokojů DBL nebo TWIN) a také ve 4 Suite. Všechny pokoje klimatizaci, LCD TV, WiFi připojení, fén, koupelnu, WC, sejf. Možnost přistýlky (na dotaz).Moderní pokoje mají rozlohu cca 20 m2, dvoulůžko má rozměr 180 x 200 cm s možností oddělených lůžek. Suite pro 4 osoby: čtyřlůžkový pokoj - 2 x velká manželská postel, koupelna, WC, terasa. Stravování: v ceně je vždy snídaně formou bohatého bufetu. Obědy nebo večeře jsou možné pouze v zimním období za příplatek, v letním období pouze od čtvrka do neděle. V hotelovém baru Boka Wine & Snack najdete nabídku domácích dezertů a slovinských vín. V zimním období mají hosté možnost lyžovat na Kaninu (5 minut jízdy autem) a nebo i v dalších lyžařských střediscích v rámci Ski passu Julina... Celý popis

Bovec - Zimní pobyty - 4 noci

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Bovec - Zimní pobyty - 4 noci

Hotel Boka, je nový malý rodinný hotel v údolí řeky Soča, jen 4 km od střediska Bovec směrem na Kobarid. Nedaleko hotelu Boka je vodopád Boka a řeka Soča.

Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích (celkem 16 pokojů DBL nebo TWIN) a také ve 4 Suite. Všechny pokoje klimatizaci, LCD TV, WiFi připojení, fén, koupelnu, WC, sejf. Možnost přistýlky (na dotaz).Moderní pokoje mají rozlohu cca 20 m2, dvoulůžko má rozměr 180 x 200 cm s možností oddělených lůžek. Suite pro 4 osoby: čtyřlůžkový pokoj - 2 x velká manželská postel, koupelna, WC, terasa.

Stravování: v ceně je vždy snídaně formou bohatého bufetu. Obědy nebo večeře jsou možné pouze v zimním období za příplatek, v letním období pouze od čtvrka do neděle. V hotelovém baru Boka Wine & Snack najdete nabídku domácích dezertů a slovinských vín.

V zimním období mají hosté možnost lyžovat na Kaninu (5 minut jízdy autem) a nebo i v dalších lyžařských střediscích v rámci Ski passu Julina Alps: Ski Pass Julian Alps je zimní produkt, který spojuje TOP slovinská lyžařská střediska (Kranjska Gora, Krvavec, Cerkno, Kanin) s 3 rakouskými a několika italskými lyžařskými středisky, aby vám poskytl nezapomenutelný zážitek z lyžování ve 3 zemích - 350 km sjezdovek s jedním skipasem.

Bližší informaci o cenách skipasů najdete brzy na našem webu.

na místě se platí pobytová taxa ve výši 2 Eur/os./den

Vybavení: bar, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Možnost dokoupení večeří