Golte - Vánoce a Silvestr v hotelu Golte, 4 noci


Horský hotel Golte se nachází v nadmořské výšce 1410 m. Je situován na úpatí hor, v dosahu sjezdovek a běžeckých tratí. Moderní hotel nabízí svým hostům kvalitní ubytování, výborné stravování, možnost wellness centra (sauny, whirpool, masážní bazén), fittness, knihovny, restaurace a a la carte restaurace, zimní bar, úschovnu lyží, lyžařskou školu, servis lyží, WiFi zdarma, ale především nabízí nezapomenutelný zážitek z pobytu v tomto horském hotelu. Doprava do hotelu je kabinovou lanovkou. Parkování aut je u dolní stanice lanovky (500 míst k dispozici). V ceně pobytu je vždy 1x jízda lanovkou do hotelu a 1x jízda z hotelu k autu. Další jízdy lanovkou jsou zpoplatnění dle ceníku lanovky. Ubytování: Moderní a pěkné pokoje s velikostí od 17 do 24 m2 jsou vybaveny balkonem s pohledem na přírodu, přípojkou na internet, LCD TV, minibarem, sejfem. Koupelna má sprchu nebo vanu, WC a fén. Pokoje mají možnost 1 přistýlky. Možnost ubytování v... Celý popis

Golte - Vánoce a Silvestr v hotelu Golte, 4 noci

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Golte - Vánoce a Silvestr v hotelu Golte, 4 noci

Horský hotel Golte se nachází v nadmořské výšce 1410 m. Je situován na úpatí hor, v dosahu sjezdovek a běžeckých tratí.

Moderní hotel nabízí svým hostům kvalitní ubytování, výborné stravování, možnost wellness centra (sauny, whirpool, masážní bazén), fittness, knihovny, restaurace a a la carte restaurace, zimní bar, úschovnu lyží, lyžařskou školu, servis lyží, WiFi zdarma, ale především nabízí nezapomenutelný zážitek z pobytu v tomto horském hotelu. Doprava do hotelu je kabinovou lanovkou. Parkování aut je u dolní stanice lanovky (500 míst k dispozici). V ceně pobytu je vždy 1x jízda lanovkou do hotelu a 1x jízda z hotelu k autu. Další jízdy lanovkou jsou zpoplatnění dle ceníku lanovky.

Ubytování: Moderní a pěkné pokoje s velikostí od 17 do 24 m2 jsou vybaveny balkonem s pohledem na přírodu, přípojkou na internet, LCD TV, minibarem, sejfem. Koupelna má sprchu nebo vanu, WC a fén. Pokoje mají možnost 1 přistýlky.

Možnost ubytování v pokoji s výhledem na parkoviště nebo na sjezdovku.

Junior Suite: 2 ložnice, velikost celkem 420 m2, každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC, výhled na sjezdovku.

Stravování: polopenze - snídaně i večeře formou bufetu.

Golte Ski areál se rozkládá na ploše 60 ha a nabízí 12 km sjezdových tratí různé obtížnosti (4,4 km modré sjezdovky, 7, 4 km červené sjezdovky a necelý 1 km černé slezdovky) v nadmořské výšce 1200 až 1600 m nad mořem. K dispozici je celkem 7 vleků, lyžařská škola pro děti i dospělé, lyžařský servis. Sleva 20 % na zakoupené skipasy pro hosty hotelu.

Na místě se platí pobytová taxa ve výši 2 EUR na dospělou osobu a den. Děti 7-17,99 let platí 1 EUR na den. Pobytová taxa se může během sezony změnit, o její výši rozhoduje místní samospráva obce a přesnou výši vám sdělí na recepci.

Check in od 15.00, check out do 11.00

Pes - příplatek 15 Eur/den - platba recepci, nutno ověřit při rezervaci.

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji dle vybraného typu

polopenzi (snídaně, večeře) formou bufetu

jízdu kabinovou lanovkou do hotelu a zpět k autu na parkoviště, další jízdy dle ceníku lanovky.

1x vstup do wellness centra během pobytu,

vstup do fitness centra

Poloha: Na sjezdovce

Vybavení: recepce, internet, restaurace, bar, fitness, kavárna, sauna.

WiFi zdarma: parkování automobilu u dolní stanice lanovky

animační program pro děti dle nabídky hotelu

volný vstup do hotelové knihovny