Lázně Dobrna - Krátký odpočinek - 3 dny / 2 noci


Poloha: V letovisku Vybavení: recepce, dětský klub, lázně, restaurace, bar, bazén, fitness, kavárna, sauna, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace. Sport a zábava: Bazény : Termální bazény jsou Vám k dispozici v hotelu Vita a v Lázeňském domě. Hlavní účinkující látkou v Lázních Dobrna je alkalická termální voda s teplotou u pramene okolo 35 až 36,5 °C obsahující přiměřené množství vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanu. Po celá desetiletí ji používáme k posílení organizmu a zlepšení celkové psychofyzické kondice jednotlivců i skupin. Hlavní účinkující látkou je vápník - hořčík hydrogenuhličitá alkalická akratoterma o teplotě od 35 do 36,5 °C. Ministerstvo zdravotnictví Slovinské republiky potvrdilo termální vodu jako přírodní léčivý faktor. Přírodní faktory : HOTEL VITA**** - WELLNESS HOTEL Hotel se nachází přímo u vstupu do lázeňského komplexu. Jedná se o nejmladší hotel s kompletní nabídkou pod jednou střechou. Je zde... Celý popis

Lázně Dobrna - Krátký odpočinek - 3 dny / 2 noci

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lázně Dobrna - Krátký odpočinek - 3 dny / 2 noci

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, dětský klub, lázně, restaurace, bar, bazén, fitness, kavárna, sauna, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Sport a zábava: Bazény : Termální bazény jsou Vám k dispozici v hotelu Vita a v Lázeňském domě. Hlavní účinkující látkou v Lázních Dobrna je alkalická termální voda s teplotou u pramene okolo 35 až 36,5 °C obsahující přiměřené množství vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanu. Po celá desetiletí ji používáme k posílení organizmu a zlepšení celkové psychofyzické kondice jednotlivců i skupin. Hlavní účinkující látkou je vápník - hořčík hydrogenuhličitá alkalická akratoterma o teplotě od 35 do 36,5 °C. Ministerstvo zdravotnictví Slovinské republiky potvrdilo termální vodu jako přírodní léčivý faktor.

Přírodní faktory : HOTEL VITA**** - WELLNESS HOTEL
Hotel se nachází přímo u vstupu do lázeňského komplexu. Jedná se o nejmladší hotel s kompletní nabídkou pod jednou střechou. Je zde centrální recepce hotelu Vita a Vily Higiea, kavárna s nabídkou vynikajících cukrářských výrobků a tanečních večerů pořádaných na konci týdne, bazény s léčivou termální vodou a FKK terasa, sauny »Dežela savn« s velkou sluneční terasou, špičkové centrum masáží a krásy a salón vlasové péče »Hiša na travniku«, medicínské středisko s terapiemi vycházejícími z přírody, hotelová restaurace, restaurace a’la carte, prostory pro semináře, dětský koutek, internetový koutek s bezplatným internetovým připojením.
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, ve kterých je telefon, TV, trezor, minibar, WC, koupelna, fén na vlasy a klimatizace. K dispozici jsou i pokoje s balkonem.
Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 430,- Kč na osobu a den.
Pobytová taxa ve výši 1,27 EUR na osobu a den je splatná na místě.
V Lázních Dobrna jsou tři hlavní léčivé složky uznané Ministerstvem zdravotnictví Slovinské republiky: termální vodu, bahno a rašelinu.
CENTRUM KRÁSY A MASÁŽÍ »HIŠA NA TRAVNIKU«
V Lázních Dobrna funguje špičkové centrum krásy a masáží »HIŠA NA TRAVNIKU«. Nejmodernější přístroje k péči o tělo a obličej se tu snoubí s historií v podobě již tradičních dotyků nejlepších masérů - vše pro Vaše rozmazlování, uvolnění a probuzení vnitřní krásy, kterou v sobě skrýváte. Centrum »HIŠA NA TRAVNIKU« nabízí: masáže a uvolňující rituály, ayurvedu, péči a čištění obličeje, líčení, péči o tělo, péči dlaní a chodidel, formování těla, programy na uvolnění a hýčkání, programy na formování těla.
CENTRUM SAUN »DEŽELA SAVN«
»Dežela savn« se rozprostírá na 500 m2. Energie pozitivních krystalů na Vás zapůsobí stejně blahodárně jako tradice uvolnění a čištění organismu v naší oáze klidu, osvěžení a uvolnění. Výběr krystalů, po kterých jsme sauny pojmenovali, představuje krátké seznámení s krystalovými minerály, které ukrývá a odkrývá země.

Teplota vody : Bazény s lázeňskou termální vodou v hotelu Vita
- vnitřní bazén s teplotou 32 °C
- venkovní bazén s teplotou 28 - 29 ˚C
- vnitřní dětský bazén s teplotou 32 ˚C
- venkovní dětský bazén s teplotou 32 ˚C
- perličková koupel s teplotou 35 - 36 ˚C
- perličková koupel v centru saun s teplotou 35 ˚C
- ochlazovací bazén v centru saun 17 ˚C

- koupele 32 - 34 ˚C. : Lázeňský dům:
- koupele 32 - 34 °C, bazén 32 °C.

koupací župan po dobu pobytu : Balíček služeb Krátký odpočinek obsahuje:
2x nocleh ve dvoulůžkovém pokoji za osobu
2x polopenzi (snídaně, večeře formou bufetu)
neomezené koupání v bazénech s léčivou termální vodou v hotelu Vita

ranní gymnastika : vodní aerobik každý den
animační program dle nabídky hotelu
bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti ubytování