Radenci - Hotel Radin B**** - 2 noci v termálech


Hotel Radin je centrální hotel v resortu termálních lázní a je propojen spojovací chodbou s hotelem Izvir , termálními bazény sekcí Medico a wellness centrem . Můžete se ponořit do světa léčivých pramenů v bazénovém komplexu a načerpání síly v oblasti zdraví a krásy města. O vaši krásu bude postaráno v Beauty centru , zatímco zdraví budou řešeno v Ayurveda Centre v souladu se zásadami východní medicíny . Ubytování: komfortní a moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (za připlatek), sprcha nebo koupelna, WC, vysoušeč vlasů, sejf, župany, SAT TV, balkon. jsou zde pokoje i pro osoby tělesně postižené. Ubytování je v části Radin B. Economy pokoje nemají požnost přistýlky. Stravování: polopenze (bohatá snídaně a večeře formou bufetu). Bazény: vnitřní a vnější plavecký a relaxační bazén (v hotelu). Bazén je otevřen celoročně. Vodní plocha 1460 m 2 , termální voda o teplotě 29 - 37 °C, vodní trysky, chrliče vody... Celý popis

Radenci - Hotel Radin B**** - 2 noci v termálech

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Radenci - Hotel Radin B**** - 2 noci v termálech

Hotel Radin je centrální hotel v resortu termálních lázní a je propojen spojovací chodbou s hotelem Izvir , termálními bazény sekcí Medico a wellness centrem . Můžete se ponořit do světa léčivých pramenů v bazénovém komplexu a načerpání síly v oblasti zdraví a krásy města. O vaši krásu bude postaráno v Beauty centru , zatímco zdraví budou řešeno v Ayurveda Centre v souladu se zásadami východní medicíny .

Ubytování: komfortní a moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (za připlatek), sprcha nebo koupelna, WC, vysoušeč vlasů, sejf, župany, SAT TV, balkon. jsou zde pokoje i pro osoby tělesně postižené. Ubytování je v části Radin B. Economy pokoje nemají požnost přistýlky.

Stravování: polopenze (bohatá snídaně a večeře formou bufetu).

Bazény: vnitřní a vnější plavecký a relaxační bazén (v hotelu). Bazén je otevřen celoročně. Vodní plocha 1460 m 2 , termální voda o teplotě 29 - 37 °C, vodní trysky, chrliče vody, vzduchové trysky, vstup pro invalidy (vozíčkáře), protiproud, tobogan, gejzír, vodní hřib, dětská klouzačka, bar s občerstvením, relaxační místnost. Koupání v bazénech možné už v den příjezdu od 11.00 a v den odjezdu po celý den.

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt

příjezd možný denně, check in do 14.00, check out do 11.00

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji dle vybraného typu za osobu

polopenzi (bohatá snídaně, večeře formou bufetu)

koupací župan po dobu pobytu

volný vstup do bazénů v termálním komplexu (celkem 10 vnitřních a venkovních bazénů, celoročně otevřených), v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

1 x za pobyt vstup do světa saun (do 16.00, finská, infra, bylinná)

lehátka u bazénů

pitná kůra minerální vody (3 x denně v Salónu zdraví)

Poloha: Centrum města

Vybavení: recepce, lékař, hlídání dětí, lázně, směnárna, internet, bar, bazén, masáže, sauna, 24-hod.servis, krytý bazén, obchod se suvenýry, parkoviště, klimatizace.

WiFi zdarma: