Rogla - Hotel Natura**** - pobyt pro vyznavače běžek - 4 noci

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Hotel Natura ladí s místní přírodou a je vhodný pro aktivně zaměřené osoby provozující cyklistiku, běh, turistiku nebo zábavnou rodinnou dovolenou. Tradice a modernost jsou vzájemně propojeny v komfortně vybavených pokojích, obklopené dřevem. V prvním patře hotelu je velká terasa s výhledem do přírody, hosté zde naleznou i restauraci a kavárnu. V hotelu je wellness centrum, které hostům nabídne masážní vany, teplé a studené regenerační koupele, finskou saunu, bylinnou saunu nebo saunu se slanými krystaly. Hosté se také mohou nechat rozmazlovat v masážní vaně na terase hotelu s výhledy na Savinjské Alpy. V přízemí hotelu na nachází servis lyží, sportovní obchod s vybavením a oblečením. Lyžařský areál je přímo u hotelu. Hotel se nachází nedaleko sjezdových a běžeckých tratí. Ubytování: Celkem je k dispozici 23 pokojů a 7 apartmánů dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, na vyžádání je možné zakoupit 4-6 lůžkové apartmány... Celý popis

Rogla - Hotel Natura**** - pobyt pro vyznavače běžek - 4 noci

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Rogla - Hotel Natura**** - pobyt pro vyznavače běžek - 4 noci

Hotel Natura ladí s místní přírodou a je vhodný pro aktivně zaměřené osoby provozující cyklistiku, běh, turistiku nebo zábavnou rodinnou dovolenou. Tradice a modernost jsou vzájemně propojeny v komfortně vybavených pokojích, obklopené dřevem.

V prvním patře hotelu je velká terasa s výhledem do přírody, hosté zde naleznou i restauraci a kavárnu.

V hotelu je wellness centrum, které hostům nabídne masážní vany, teplé a studené regenerační koupele, finskou saunu, bylinnou saunu nebo saunu se slanými krystaly. Hosté se také mohou nechat rozmazlovat v masážní vaně na terase hotelu s výhledy na Savinjské Alpy.

V přízemí hotelu na nachází servis lyží, sportovní obchod s vybavením a oblečením. Lyžařský areál je přímo u hotelu. Hotel se nachází nedaleko sjezdových a běžeckých tratí.

Ubytování: Celkem je k dispozici 23 pokojů a 7 apartmánů

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, na vyžádání je možné zakoupit 4-6 lůžkové apartmány

hotelové pokoje jsou vybaveny příslušným počtem lůžek, SAT-TV, telefonem, minibarem, trezorem, koupelnou s WC, WIFI připojením, ventilátorem

apartmány jsou vybaveny kuchyňkou, jídelním stolem, rozkládacím gaučem, balkonem

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 420 Kč.

Pobytová taxa ve výši 2,50 EUR na osobu a den se platí na místě. Děti do 7 - 17,99 let platí 1,25 EUR na den. Dále se platí přihlašovací poplatek 2 Eur jednorázově / osoba starší 18 let.

Balíček služeb zahrnuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí za osobu

denní skipas pro běh na lyžích

Poloha: V horském středisku

možnost dětské postýlky za 8 EUR na den

hlídaná lyžárna: koupání v bazénu hotelu Rogla

volný vstup do sauny ve Wellness centru Natura (klienti hotelu Natura)

1x během pobytu vstup do termálních bazénů Terme Zreče

skibus na trase Zreče-Rogla-Zreče podle jízdního řádu

animační programy dle programu