Terme 3000 - Apartmány Prekmurska Vas - 2 noci, nájem a koupání


Apartmánový komplex „Prekmurska vas“ tvoří domky, jejichž architektura zachovává architektonické prvky typické vesnice prekmurské oblasti. K dispozici jsou apartmány různých velikostí umožňující plnou nezávislost a pohodlí pro ty, kteří chtějí dovolenou bez časového rozvrhu. Terme 3000 a prekmurské pláně nabízejí obrovské množství možností pro aktivní trávení rodinné dovolené. Klienti se hlásí v hotelu Termal, kde využívají i ostatních služeb hotelu (hotelové bazény atd.) Ubytování: V apartmánovém komplexu jsou k dispozici různé typy apartmánů pro 2+1 (Trobentica), 3+1 (Marjetica), respektive 5 osob (Vijolica), které mohou hostit 2 až 5 osob. Vybavení apartmánů je inspirováno domácí prekmurskou architekturou a výzdobou. Všechny apartmány mají obývací pokoj s kuchyní, jsou klimatizované, mají koupelnu a WC, různý počet ložnic (podle počtu osob, ložnice jsou v patře) a terasu s výhledem na prekmurské pláně. Základní cena... Celý popis

Terme 3000 - Apartmány Prekmurska Vas - 2 noci, nájem a koupání

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Terme 3000 - Apartmány Prekmurska Vas - 2 noci, nájem a koupání

Apartmánový komplex „Prekmurska vas“ tvoří domky, jejichž architektura zachovává architektonické prvky typické vesnice prekmurské oblasti. K dispozici jsou apartmány různých velikostí umožňující plnou nezávislost a pohodlí pro ty, kteří chtějí dovolenou bez časového rozvrhu. Terme 3000 a prekmurské pláně nabízejí obrovské množství možností pro aktivní trávení rodinné dovolené. Klienti se hlásí v hotelu Termal, kde využívají i ostatních služeb hotelu (hotelové bazény atd.)

Ubytování: V apartmánovém komplexu jsou k dispozici různé typy apartmánů pro 2+1 (Trobentica), 3+1 (Marjetica), respektive 5 osob (Vijolica), které mohou hostit 2 až 5 osob. Vybavení apartmánů je inspirováno domácí prekmurskou architekturou a výzdobou. Všechny apartmány mají obývací pokoj s kuchyní, jsou klimatizované, mají koupelnu a WC, různý počet ložnic (podle počtu osob, ložnice jsou v patře) a terasu s výhledem na prekmurské pláně. Základní cena apartmánu je vždy za 2, 3 nebo 4 osoby, další osoba na 1 přistýlce je za příplatek. Apartmány PREMIUM jsou kompletně renovované,

Stravování: vlastní

Adrenalinové koupání v lázních Terme 3000: Hostům apartmánů Prekmurska Vas je k dispozici neomezené koupání v zážitkovém bazénovém komplexu Terme 3000, který v 11 bazénech nabízí jeden z nejadrenalinovějších vodních zážitků široko daleko. Volný vstup mají hosté apartmánů rovněž do bazénů hotelu Termal, kde si mohou vyzkoušet i blahodárné účinky černé termální vody. Vnitřní část bazénů Terme 3000 je propojena s hotelem krytým chodníkem.

Venkovní část: Skluzavky Aqualoop a Kamikaza, venkovní skluzavky, víceúčelový bazén a skokanský bazén jsou otevřeny od 27.4. do 15. 9.

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Možnost zapůjčení županu za 2 Eur/den - platba na místě.

Balíček ubytování zahrnuje:

nájem apartmánu pro příslušný počet osob

neomezené koupání v bazénech hotelu Termal a v komplexu Terme 3000

povlečení, ručníky, závěrečný úklid

možnost koupání v den příjezdu již od 11. hodin a v den odjezdu po celý den

Vybavení: bazén, bazén pro děti.

parkoviště zdarma: