Terme Banovci - hotel Zeleni gaj*** - 2 noci v termálech


Menší hotel Zeleni gaj s 24 pokoji se nachází uprostřed panenské přírody Prlekije, hostům však nabízí veškeré pohodlí požadované moderní dobou. Tento útulný a pohostinný hotel v létě nejvíce navštěvují rodiny s malými dětmi, protože má výjimečně rozsáhlou nabídku animačních programů, a bazénový komplex je navíc obzvláště vhodný pro děti a mladé rodiny. V jiných ročních obdobích je hotel příjemným útočištěm seniorů a párů, které se hýčkají v banovské termální vodě. Hotel je vhodným výchozím bodem pro výlety k památkám v okolí řeky Mury. Ubytování uprostřed nedotčené přírody: Hotel má 24 pokojů, při čemž dvoulůžkové pokoje (částečně s manželskou postelí) jsou vybaveny přistýlkou ​​pro dítě, balkonem, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, županem, telefonem, kabelovou televizí, minibarem, připojením na internet, trezorem a klimatizací. Ubytování v hotelu nebo v depandancích hotelu. Pokoje mají výhled na krajinu Prlekije a... Celý popis

Terme Banovci - hotel Zeleni gaj*** - 2 noci v termálech

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Terme Banovci - hotel Zeleni gaj*** - 2 noci v termálech

Menší hotel Zeleni gaj s 24 pokoji se nachází uprostřed panenské přírody Prlekije, hostům však nabízí veškeré pohodlí požadované moderní dobou. Tento útulný a pohostinný hotel v létě nejvíce navštěvují rodiny s malými dětmi, protože má výjimečně rozsáhlou nabídku animačních programů, a bazénový komplex je navíc obzvláště vhodný pro děti a mladé rodiny. V jiných ročních obdobích je hotel příjemným útočištěm seniorů a párů, které se hýčkají v banovské termální vodě. Hotel je vhodným výchozím bodem pro výlety k památkám v okolí řeky Mury.

Ubytování uprostřed nedotčené přírody:

Hotel má 24 pokojů, při čemž dvoulůžkové pokoje (částečně s manželskou postelí) jsou vybaveny přistýlkou ​​pro dítě, balkonem, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, županem, telefonem, kabelovou televizí, minibarem, připojením na internet, trezorem a klimatizací. Ubytování v hotelu nebo v depandancích hotelu. Pokoje mají výhled na krajinu Prlekije a vesnici Banovci.

Depandance jsou umístěny v několia domcích, nedaleko hotela a bazénů. Stravování je zajištěné v hotelové restauraci. Ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s možností 1 přistýlky, pokoj má plochu cca 27 m2, koupelnu, WC, francouzské lůžko o šíři 160 cm a balkon s pohledem do parku.

Andělská koupel a banovská termální voda: Hosté Hotelu Zeleni gaj si mohou vychutnat procedury založené na banovské termální vodě a zejména páry často volí relaxační andělskou koupel, která do života vrátí romantiku. Zajímavostí wellnessu v Lázních Banovci je saunová vesnička, kde v místně pojmenovaných saunách každý najde saunu ušitou na míru přímo jemu. K dispozici je také vířivka.

Vodní dobrodružství v mnoha bazénech: Hostům hotelového komplexu je k dispozici vodní park Lázní Banovci s vnitřním, pěti venkovními bazény a dětským bazénem s vodopády, skluzavkami, podvodními masážemi, vířivkami a prameny a světelnými a zvukovými efekty. Bazény jsou s běžnou nebo teplejší termální vodou. Možnost FKK koupání v letních měsících.

Stravování : polopenze- bohatá snídaně a večeře formou bufetu

Pobytová taxa 2 Eur/osobu/den a registrační poplatek 1 Eur/osobu - platba na místě

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji dle vybraného typu za osobu

polopenzi (bohatá snídaně, večeře formou bufetu)

koupací župan po dobu pobytu

volný vstup do termálních bazénů po dobu pobytu (5 venkovních bazénů a vnitřní bazén), v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do sauny za zvýhodněnou cenu

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, internet, restaurace, bazén, bazén pro děti, sauna, krytý bazén, parkoviště, klimatizace.

WiFi zdarma: