Terme Lendava - Hotel Lipa*** - 2 noci v termálech


Město Lendava je jedinečné a známé svoji parafínovou termální vodou, kterou můžete nalézt pouze v této oblasti. Hotel nabízí hodně možností využití aktivní dovolené s nepřeberným množstvím tras pro cyklisty. Hotel Lipa nabízí 120 pokojů, z nichž některé jsou dvoulůžkové, s přistýlkou či rodinné. Hotel je zaměřen na klienty, kteří mají rádi vycházky do přírody nebo cyklistiku. Ubytování: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají postel širokou 180 cm nebo 2 oddělená lůžka, každé 90 cm široké. Pokoj má koupelnu s WC, fénem, klimatizací, televizí a balkonem. Pokoj Economy má francouzské lůžko široké 150 cm, koupelnu, WC, balkon a pohled směr park nebo bazén. Všechny pokoje mají kabelovou televizi, fén, internet, sejf, klimatizaci. Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost přikoupení obědů za 330 Kč/os./den. Hotel Lipa má 3 bazény - venkovní, vnitřní a bazén pro děti. Hosté hotelu mají volný vstup do termálního... Celý popis

Terme Lendava - Hotel Lipa*** - 2 noci v termálech

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Terme Lendava - Hotel Lipa*** - 2 noci v termálech

Město Lendava je jedinečné a známé svoji parafínovou termální vodou, kterou můžete nalézt pouze v této oblasti. Hotel nabízí hodně možností využití aktivní dovolené s nepřeberným množstvím tras pro cyklisty. Hotel Lipa nabízí 120 pokojů, z nichž některé jsou dvoulůžkové, s přistýlkou či rodinné. Hotel je zaměřen na klienty, kteří mají rádi vycházky do přírody nebo cyklistiku.

Ubytování: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají postel širokou 180 cm nebo 2 oddělená lůžka, každé 90 cm široké. Pokoj má koupelnu s WC, fénem, klimatizací, televizí a balkonem. Pokoj Economy má francouzské lůžko široké 150 cm, koupelnu, WC, balkon a pohled směr park nebo bazén. Všechny pokoje mají kabelovou televizi, fén, internet, sejf, klimatizaci.

Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost přikoupení obědů za 330 Kč/os./den.

Hotel Lipa má 3 bazény - venkovní, vnitřní a bazén pro děti. Hosté hotelu mají volný vstup do termálního parku Lendava, ve kterém si mohou vybrat z 8 dalších bazénů různých tvarů a velikostí. Některé jbazény sou naplněny parafínovou vodou, která má dobrý vliv na zdraví člověka. Koupání je možné po celý rok. Pátky a soboty je možné navštívit večerní koupání. Po koupání je možné navštívit wellness, salon krásy, kadeřníka.

U hotelu jsou také hřiště na volejbal a basketbal.

Ideální pro rodiny s dětmi • Unikátní zelená parafínová termální voda

Na místě se platí pobytová taxa 1,94 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

příjezdy od 14.00, odjezd do 11.00

Možnost FKK koupání v bazénu Grozd v časově stanovených termínech.

Balíček služeb obsahuje:

ubytování ve dvoulůžkovém pokoji dle vybraného typu za osobu

polopenzi (bohatá snídaně, večeře formou bufetu)

koupací župan po dobu pobytu

neomezené koupání v hotelovém termálním bazénu po dobu pobytu a také ve venkovních bazénech, které jsou otevřené celoročně.

neomezené koupání na letním koupališti v letních měsících (dle provozní doby koupaliště) - 3 tobogány, olympijský bazén, dětský bazén s tobogánem

1x vstup do světa saun po dobu pobytu (v době od 10.00 do 14.00)

Poloha: V letovisku

WiFi zdarma: parkování zdarma