Velika planina - Chata Ojstrica - pobyt na 2 noci


Chata Ojstrica leží v jednom z nejkrásnějších míst na Veliké planině, těsně pod nejvyšším vrcholem. Okouzlující chata má výjimečný výhled na celé pohoří Kamniško-savinjských Alp. Je luxusně vybavena a má vše, co potřebujete pro uvolněnou a bezstarostnou dovolenou v horách. K dispozici je plně vybavená kuchyň a obývací pokoj s krbem, pohodlná finská sauna (za příplatek), bezplatné Wi-Fi, podlahové vytápění a teplá sprcha. Ve večerních hodinách vám oheň v krbu a západ slunce s jeho zářivými barvami poskytne dokonalou romantickou scenérii. Chata je také malým rájem pro děti. Psi jsou vítáni (za příplatek). Možno rezervovai i celou chatu, ceny na dotaz v CK. Vybavení kuchyně: Kuchyně je plně vybavena, má indukční sporák, lednici s mrazákem, nádobí, utěrky a některé základní ingredience jako je cukr, sůl, pepř, olej, ocet, čaj a káva. Stravování: vlastní nebo možnos objednat za příplatek. Chata má koupelnu se sprchovým koutem, teplou vodu... Celý popis

Velika planina - Chata Ojstrica - pobyt na 2 noci

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Velika planina - Chata Ojstrica - pobyt na 2 noci

Chata Ojstrica leží v jednom z nejkrásnějších míst na Veliké planině, těsně pod nejvyšším vrcholem. Okouzlující chata má výjimečný výhled na celé pohoří Kamniško-savinjských Alp. Je luxusně vybavena a má vše, co potřebujete pro uvolněnou a bezstarostnou dovolenou v horách. K dispozici je plně vybavená kuchyň a obývací pokoj s krbem, pohodlná finská sauna (za příplatek), bezplatné Wi-Fi, podlahové vytápění a teplá sprcha. Ve večerních hodinách vám oheň v krbu a západ slunce s jeho zářivými barvami poskytne dokonalou romantickou scenérii. Chata je také malým rájem pro děti. Psi jsou vítáni (za příplatek). Možno rezervovai i celou chatu, ceny na dotaz v CK.

Vybavení kuchyně: Kuchyně je plně vybavena, má indukční sporák, lednici s mrazákem, nádobí, utěrky a některé základní ingredience jako je cukr, sůl, pepř, olej, ocet, čaj a káva.

Stravování: vlastní nebo možnos objednat za příplatek.

Chata má koupelnu se sprchovým koutem, teplou vodu a podlahové vytápění. Krb se skleněnými dveřmi vytváří příjemnou a romantickou atmosféru. Pro vaše pohodlí je instalováno další podlahové vytápění.

Ubytování: K dispozici ubytování max. pro 9 osob, 3 samostatné postele a 1 manželská postel v podkroví a rozkládací pohovka v obývacím pokoji pro 2 dospělé osoby, ale nejkrásnějším místem je v přízemí pohádková ložnice s manželskou postelí velikosti Queen pro páry. Všechny postele jsou vybaveny kvalitními matracemi. Povlečení je v ceně pobytu.

Na terase jsou k dispozici lehátka, ze kterých se můžete kochat nádherným výhledem a možnost grilování.

Vysokorychlostní Wi-Fi zdarma

Pobytová taxa v ceně.

Poloha: Na samotě

Vybavení: sauna, internet (WIFI).