Fuerteventura - Oasis Papagayo Sport & Family ***

Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na severu ostrova, 39 km od letiště, v letovisku Corralejo. Pláž: Pláž Corralejo se světlým pískem se nachází přibližně 1,7 km od hotelu, známé písečné duny Corralejo Natural Park asi 2,5 km. Na pláž jezdí od hotelu placený autobus. Sport a zábava: Resort nabízí velké sportovní vyžití, víceúčelové hřiště (fotbal, basketbal), 4 hřiště na plážový volejbal, paddle, pétanque, tenisový kurt, posilovnu, aerobik, bowling (za poplatek). Zajišťuje i slevy pro hosty na výuku – spinningu a tenisu (první hodina zdarma), plavání, kiteboardingu, surfování, potápění a jízdy na koni nebo na kanoi. Okolí je vhodné pro cyklistiku, pěší turistiku a 50 m od komplexu lze navštívit i vodní park Baku. Obchody: Nákupní galerie Papagayo s různými obchody je přímo u komplexu. Celý popis

Fuerteventura - Oasis Papagayo Sport & Family ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Fuerteventura - Oasis Papagayo Sport & Family ***

Poloha: Na severu ostrova, 39 km od letiště, v letovisku Corralejo.

Pláž: Pláž Corralejo se světlým pískem se nachází přibližně 1,7 km od hotelu, známé písečné duny Corralejo Natural Park asi 2,5 km. Na pláž jezdí od hotelu placený autobus.

Sport a zábava: Resort nabízí velké sportovní vyžití, víceúčelové hřiště (fotbal, basketbal), 4 hřiště na plážový volejbal, paddle, pétanque, tenisový kurt, posilovnu, aerobik, bowling (za poplatek). Zajišťuje i slevy pro hosty na výuku – spinningu a tenisu (první hodina zdarma), plavání, kiteboardingu, surfování, potápění a jízdy na koni nebo na kanoi. Okolí je vhodné pro cyklistiku, pěší turistiku a 50 m od komplexu lze navštívit i vodní park Baku.

Obchody: Nákupní galerie Papagayo s různými obchody je přímo u komplexu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: apartmán

Komplex nabízí celkem 381 apartmánů (4 uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené) umístěných do patrových domků rozsáhlé tropické zahrady (10 000 m 2 ). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), 2 restaurace, 3 bary, úschovna zavazadel, konferenční místnost, dětský klub (v období prázdnin, děti 4 – 12 let), sauna a masáže, menší obchod, samoobslužná prádelna, půjčovna aut a kol. V zahradě je bazén pro dospělé (se slanou vodou), plavecký bazén (25 m, v zimních měsících vyhřívaný), dětské brouzdaliště, venkovní jacuzzi, plavecký bazén (50 m, za poplatek), terasy na slunění s lehátky, slunečníky a 3 dětská hřiště. Kvalifikovaní animátoři připravují pro děti i dospělé celodenní zábavné a sportovní programy.
Řadí se k hotelům, které přestávají používat plastové výrobky na jedno použití.

Samostatná dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (toustovač, varná konvice, mikrovlnná trouba, lednička atd.), televize se satelitními programy, trezor (k pronájmu), telefon, placené Wi-Fi připojení k internetu, koupelna s WC, vanou a vysoušečem vlasů, terasa nebo balkon. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti a 1 dítě do 2 let.