Fuerteventura - Occidental Jandía Playa ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na jihu ostrova, 80,5 km od letiště, v oblasti Playa de Jandía. Pláž: Krásná pláž se světlým pískem Playa del Matorral je vzdálena přibližně 400 m od hotelu. Sport a zábava: Stolní tenis, tenisový kurt, víceúčelová hřiště, posilovna. Na pláži možnost vodních sportů. Obchody: Vedle hotelu je menší obchodní centrum se samoobsluhou, větší obchody, restaurace i bary jsou v městečku Morro Jable (cca 1 km). Celý popis

Fuerteventura - Occidental Jandía Playa ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Fuerteventura - Occidental Jandía Playa ****

Poloha: Na jihu ostrova, 80,5 km od letiště, v oblasti Playa de Jandía.

Pláž: Krásná pláž se světlým pískem Playa del Matorral je vzdálena přibližně 400 m od hotelu.

Sport a zábava: Stolní tenis, tenisový kurt, víceúčelová hřiště, posilovna. Na pláži možnost vodních sportů.

Obchody: Vedle hotelu je menší obchodní centrum se samoobsluhou, větší obchody, restaurace i bary jsou v městečku Morro Jable (cca 1 km).

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (od 07.00 do 23.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

Tento čtyřpatrový hotel nabízí celkem 643 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorech (vysokorychlostní připojení za poplatek), restaurace, několik barů, dětský klub, divadelní sál, obchod se suvenýry, půjčovna aut, parkoviště. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, splash park, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra U-SPA (bazén, sauna, jacuzzi, masáže atd.). Pro hosty je zajištěn animační program, večerní představení i programy s živou muzikou.

Tento typ je propojením dvou dvoulůžkových pokojů se stejným základním vybavením, všechno vybavení je zdvojené včetně balkonů. Umístění – v tropické zahradě. Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby a 2 děti. Maximální obsazenost – 6 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).