Fuerteventura - Occidental Jandía Royal Level ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na jihu ostrova, 90 km od letiště, v oblasti Playa de Jandía. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let. Pláž: Krásná pláž se světlým pískem Playa del Matorral je vzdálena přibližně 400 m od hotelu. Sport a zábava: V hotelu je zdarma minigolf a víceúčelové hřiště, na pláži v nabídce vodní sporty. Celý popis

Fuerteventura - Occidental Jandía Royal Level ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Fuerteventura - Occidental Jandía Royal Level ****

Poloha: Na jihu ostrova, 90 km od letiště, v oblasti Playa de Jandía. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Pláž: Krásná pláž se světlým pískem Playa del Matorral je vzdálena přibližně 400 m od hotelu.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma minigolf a víceúčelové hřiště, na pláži v nabídce vodní sporty.

Stravování: polopenze

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení a alkoholické i nealkoholické nápoje během dne, navíc volnou konzumaci některých alkoholických nápojů mezinárodních značek. Hosté tento program mohou čerpat ve všech restauracích komplexu, kde jsou snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. V exkluzivní restauraci El Rincón de Jandía jsou večeře formou a la carte menu.

Ubytování: hotel ****

Tento samostatný hotel vznikl jako součást komplexu Occidental Jandía Playa. Má privátní vstupní halu s recepcí a nabízí nový koncept exkluzivních služeb hotelového řetězce Occidental (jen pro dospělé), maximální komfort a relaxaci s konceptem „B-Room“ (prostorné a moderní pokoje s moderním designem a technologie pro luxus, soukromí a odpočinek). Hosté mají k dispozici zařízení obou sousedních hotelů (Occidental Jandía Playa a Occidental Jandía Mar), 5 bazénů (dva v zimních měsících vyhřívané), restaurace, mohou relaxovat v hotelových lázních se saunou, jacuzzi, vyhřívaným bazénem a posilovnou atd. Navíc mají k dispozici luxusní restauraci á la carte, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, denní bar, soukromý bazén (v zimních měsících vyhřívaný), jacuzzi a sluneční terasu s lehátky „bali“.