Gran Canaria - Mirador Maspalomas by Dunas ***

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: V jižní části ostrova, 35 km od letiště, na okraji turistického centra Maspalomas v části Sonnenland. Pláž: Na 3,5 km vzdálenou pláž Maspalomas jezdí několikrát denně bezplatný hotelový autobus. Sport a zábava: Zdarma stolní tenis a v rámci animačního programu i vodní polo, aqua-aerobik, šipky a lukostřelba, za poplatek kulečník. Obchody: V blízkosti hotelu se nachází různé obchody, bary a restaurace, větší nákupní centrum El Tablero je vzdálené cca 0,5 km od hotelu. Celý popis

Gran Canaria - Mirador Maspalomas by Dunas ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Gran Canaria - Mirador Maspalomas by Dunas ***

Poloha: V jižní části ostrova, 35 km od letiště, na okraji turistického centra Maspalomas v části Sonnenland.

Pláž: Na 3,5 km vzdálenou pláž Maspalomas jezdí několikrát denně bezplatný hotelový autobus.

Sport a zábava: Zdarma stolní tenis a v rámci animačního programu i vodní polo, aqua-aerobik, šipky a lukostřelba, za poplatek kulečník.

Obchody: V blízkosti hotelu se nachází různé obchody, bary a restaurace, větší nákupní centrum El Tablero je vzdálené cca 0,5 km od hotelu.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, za příplatek je možné objednat program all inclusive, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje během dne nebo program all inclusive Gold, který zahrnuje i široký výběr z mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů (oba do 23.00 hod.).

Ubytování: hotel ***

Tento hotel nabízí v 6 pětipodlažních budovách celkem 437 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), možnost Wi-Fi připojení k internetu (zdarma), restaurace, 2 bary, diskotéka, hlídání dětí, dětský klub, prádelna, půjčovna kol na recepci. V zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, jacuzzi, sluneční terasy, lehátka a slunečníky, bar u bazénu, dětské hřiště. Hosté mohou využít nabídku Wellness centra (masáže, kosmetické služby, manikúra). Hotel zajišťuje animační program pro děti a dospělé, mini-disco a 2x týdně večerní show s profesionály.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, navíc má oddělenou obývací část.
Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).