Lanzarote - Barceló Teguise Beach ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na východním pobřeží, 15 km od letiště, v centru letoviska Costa Teguise. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let. V období od července 2020 do konce dubna 2021 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem. Pláž: Přímo z hotelu, přes plážovou promenádu, je vstup na světle hnědou písečnou pláž Las Cucharas s jemným pískem. Sport a zábava: V hotelu je posilovna (zdarma) a stolní tenis, na pláži možnost vodních sportů (potápění, windsurfing, surfování). Golfové hřiště Costa Teguise se nachází cca 4 km od hotelu. Obchody: V blízkém okolí je nákupní centrum s různými obchody, bary i restauracemi. Celý popis

Lanzarote - Barceló Teguise Beach ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lanzarote - Barceló Teguise Beach ****

Poloha: Na východním pobřeží, 15 km od letiště, v centru letoviska Costa Teguise. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let. V období od července 2020 do konce dubna 2021 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Přímo z hotelu, přes plážovou promenádu, je vstup na světle hnědou písečnou pláž Las Cucharas s jemným pískem.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna (zdarma) a stolní tenis, na pláži možnost vodních sportů (potápění, windsurfing, surfování). Golfové hřiště Costa Teguise se nachází cca 4 km od hotelu.

Obchody: V blízkém okolí je nákupní centrum s různými obchody, bary i restauracemi.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ****

Hotel s avantgardním designem bílo-zelené místní architektury, nabízí celkem 305 pokojů a suite (9 uzpůsobených pro osoby tělesně postižené). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik výtahů, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, 3 bary, společenská místnost s televizí, služby lékaře (na vyžádání), služby prádelny, půjčovna aut a kol. V zahradě je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný) s jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, lehátka „bali“. Hosté mohou využít nabídky služeb Wellness centra (sauna, masáže, kosmetika). Hotel připravuje příležitostně večerní animační programy s živou hudbou.