Lanzarote - Los Zocos Club Resort ***

Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na východním pobřeží, 16 km od letiště, v klidnější části letoviska Costa Teguise. V období od července do konce října 2020 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem. Pláž: Písečná pláž Las Cucharas se světlým hnědým pískem je od hotelu vzdálená asi 150 m přes silnici. Sport a zábava: Minigolf, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, fotbalové hřiště, aerobik, pétanque, vodní pólo, kulečník, venkovní šachy, šipky, střelba a lukostřelba. Na pláži vodní sporty, kurzy potápění, škola windsurfingu, jízda na kajaku. Obchody: Několik obchůdků najdete přímo u komplexu, větší nákupní centrum se nachází cca 100 m od hotelu. Celý popis

Lanzarote - Los Zocos Club Resort ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lanzarote - Los Zocos Club Resort ***

Poloha: Na východním pobřeží, 16 km od letiště, v klidnější části letoviska Costa Teguise.

V období od července do konce října 2020 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Písečná pláž Las Cucharas se světlým hnědým pískem je od hotelu vzdálená asi 150 m přes silnici.

Sport a zábava: Minigolf, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, fotbalové hřiště, aerobik, pétanque, vodní pólo, kulečník, venkovní šachy, šipky, střelba a lukostřelba. Na pláži vodní sporty, kurzy potápění, škola windsurfingu, jízda na kajaku.

Obchody: Několik obchůdků najdete přímo u komplexu, větší nákupní centrum se nachází cca 100 m od hotelu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: apartmán

V komplexu o rozloze 64 000 m 2 je ve třech dvoupatrových budovách rozmístěno celkem 324 apartmánů. Hostům je k dispozici recepce, možnost Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), 2 restaurace, 2 bary, dětský klub (děti 4 – 12 let), samoobslužná prádelna (za poplatek), obchod. V hotelové zahradě jsou 3 velké bazény pro dospělé (jeden z nich v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, nabízí široké sportovní i kulturní vyžití, programy pro děti, mini-disko i večerní programy pro dospělé. Hotel akceptuje domácí zvířata.

Základní vybavení je stejné jako u junior suitu, navíc má druhou samostatnou dvoulůžkovou ložnici. Minimální obsazenost - 4 dospělé osoby. Maximální obsazenost - 5 dospělých osob, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.