Lanzarote - Meliá Salinas *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na východním pobřeží, 18 km od letiště, v klidnější části letoviska Costa Teguise. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let (s výjimkou členů Club Meliá). V období od července 2020 do konce dubna 2021 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem. Pláž: Hotel bezprostředně sousedí s pláží, která je spojnicí mezi plážemi Las Cucharas a Los Charcos se světlehnědým pískem. Sport a zábava: Posilovna, 3 tenisové kurty s nočním osvětlením, víceúčelové hřiště, šipky, kulečník, minigolf, pitch&putt. Golfové hřiště Costa Teguise Golf Club je vzdáleno necelých 5 km. Obchody: V bezprostřední blízkosti hotelu je menší nákupní centrum Las Chucharas, další možnost nákupů na jedné z hlavních tříd Costa Teguise. Celý popis

Lanzarote - Meliá Salinas *****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lanzarote - Meliá Salinas *****

Poloha: Na východním pobřeží, 18 km od letiště, v klidnější části letoviska Costa Teguise. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let (s výjimkou členů Club Meliá).
V období od července 2020 do konce dubna 2021 jsou odlety na Lanzarote realizovány přes sousední ostrov Fuerteventura a odtud následně 20 minut lodním trajektem.

Pláž: Hotel bezprostředně sousedí s pláží, která je spojnicí mezi plážemi Las Cucharas a Los Charcos se světlehnědým pískem.

Sport a zábava: Posilovna, 3 tenisové kurty s nočním osvětlením, víceúčelové hřiště, šipky, kulečník, minigolf, pitch&putt. Golfové hřiště Costa Teguise Golf Club je vzdáleno necelých 5 km.

Obchody: V bezprostřední blízkosti hotelu je menší nákupní centrum Las Chucharas, další možnost nákupů na jedné z hlavních tříd Costa Teguise.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v zahradní restauraci nebo v restauraci uvnitř hotelu. Program all inclusive nabízí plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby.

Ubytování: hotel *****

Tento pětipatrový hotel ve španělském stylu (architekt Fernando Higueras Diaz), nabízí celkem 277 pokojů. Hostům je k dispozici mramorová vstupní hala s recepcí, internetový koutek a Wi-Fi připojení k internetu (obojí za poplatek), 3 restaurace, 2 bary, 6 konferenčních sálů (až 500 osob), butiky, kadeřnictví, půjčovna aut. Ve velké zahradě je bazén pro dospělé (1 800 m 2 ) se slanou vodou (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, zóna The Level se soukromým bazénem a botanická zahrada s vodopády. Hosté mohou využít nabídku služeb Wellness centra (sauna, masáže, kosmetický salon). Hotel pořádá pro hosty sportovní animační programy, několikrát v týdnu zábavná představení nebo profesionální show.
Z důvodu Covid 19 není v hotelech Meliá k dispozici SPA a posilovna.