Lanzarote - Riu Paraiso Lanzarote Resort ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: Na jihovýchodním pobřeží, 8 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen. Pláž: Dlouhá písečná přírodní pláž Los Pocillos se světle hnědým pískem je cca 50 m od hotelu. Sport a zábava: Zdarma posilovna, pétanque, stolní tenis, volejbal, 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem (půjčení vybavení na zálohu), za poplatek stolní fotbal a kulečník. Na pláži jsou v nabídce vodní sporty, cyklistická trasa ihned pod hotelem (délka 17 km), potápění, minigolf. Obchody: Přibližně 300 m od hotelu se nachází nákupní centrum Costa Mar. Celý popis

Lanzarote - Riu Paraiso Lanzarote Resort ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lanzarote - Riu Paraiso Lanzarote Resort ****

Poloha: Na jihovýchodním pobřeží, 8 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen.

Pláž: Dlouhá písečná přírodní pláž Los Pocillos se světle hnědým pískem je cca 50 m od hotelu.

Sport a zábava: Zdarma posilovna, pétanque, stolní tenis, volejbal, 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem (půjčení vybavení na zálohu), za poplatek stolní fotbal a kulečník. Na pláži jsou v nabídce vodní sporty, cyklistická trasa ihned pod hotelem (délka 17 km), potápění, minigolf.

Obchody: Přibližně 300 m od hotelu se nachází nákupní centrum Costa Mar.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ****

Moderní dvoupatrová budova nabízí celkem 501 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový terminál (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorech, 2 restaurace, 3 bary, internetová místnost, dětský klub RiuLand (děti 4 - 7 a 8 - 12 let), biosauna, kadeřnictví, několik obchůdků, půjčovna aut. V zahradě jsou 4 bazény (350, 300, 255 a 236 m2, dva z nich v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. K relaxaci je možné využít nabídku léčebného centra Body Love SPA (rehabilitace, masáže, kosmetický salon, sauna atd.). Hotel připravuje animační program pro děti i dospělé, večerní programy a diskotéku.

Základní vybavení má stejné jako dvoulůžkový pokoj, je však prostornější a navíc má ložnici oddělenou od obývací části dveřmi. Za příplatek je možné objednat rodinný pokoj - 2 ložnice. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost rodinného pokoje - 2 ložnice – 4 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 3 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.