Lanzarote - Thb Flora ***

Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: V jihovýchodní části ostrova, 10 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen. Pláž: Písečná pláž Chica s hnědým pískem se nachází přibližně 1 km od apartmánů Na pláž Playa Grande (cca 3,5 km) jezdí zdarma autobus. Sport a zábava: V komplexu je kulečník a stolní tenis. Obchody: V okolí je několik menších obchodů a restaurace, větší nákupní možnosti, bary a restaurace jsou v centru letoviska Puerto del Carmen (cca 500 m). Celý popis

Lanzarote - Thb Flora ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Lanzarote - Thb Flora ***

Poloha: V jihovýchodní části ostrova, 10 km od letiště, v letovisku Puerto del Carmen.

Pláž: Písečná pláž Chica s hnědým pískem se nachází přibližně 1 km od apartmánů Na pláž Playa Grande (cca 3,5 km) jezdí zdarma autobus.

Sport a zábava: V komplexu je kulečník a stolní tenis.

Obchody: V okolí je několik menších obchodů a restaurace, větší nákupní možnosti, bary a restaurace jsou v centru letoviska Puerto del Carmen (cca 500 m).

Stravování: snídaně

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: apartmán

Komplex se skládá ze 7 dvoupatrových budov s 205 apartmány. Hostům je k dispozici prostorná recepce, internetový koutek (za poplatek) a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, bar, dětský klub, kadeřnictví, malý obchod, obchod se suvenýry. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé, jeden s oddělenou částí pro děti, Splash Park se skluzavkami, sluneční terasa s lehátky, bar u bazénu a dětské hřiště. Hotel připravuje pro děti i dospělé široký program zábavy, diskotéka.

Dvoulůžková ložnice je propojena s obývací částí. Do vybavení patří klimatizace, integrovaný kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, televize se satelitními programy (za příplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), koupelna s WC, terasa nebo balkon. Umístění - v části Flora 2. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení je stejné jako ve studiu, navíc má samostatnou dvoulůžkovou ložnici oddělenou dveřmi a v obývací části pohovku. Terasa má výhled na přístav, do ulice nebo do zahrady. Umístění - v části Flora 2. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení je stejné jako ve studiu Superior, navíc má 2 samostatné dvoulůžkové ložnice oddělené dveřmi a v obývací části pohovku. Umístění - v části Flora 2. Minimální obsazenost – 3 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 5 dospělých osob, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.