Adelboden - Bristol ***+

Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Objekt má 31 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, jídelna, bar a konferenční místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol. Vybavení: Objekt má 31 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, jídelna, bar a konferenční místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol. Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Pokud jde o volnočasové aktivity, objekt nabízí vedle tenisu, fitness studia, stolního... Celý popis

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Adelboden - Bristol ***+

Objekt má 31 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, jídelna, bar a konferenční místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Vybavení: Objekt má 31 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, jídelna, bar a konferenční místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Pokud jde o volnočasové aktivity, objekt nabízí vedle tenisu, fitness studia, stolního tenisu, sauny a parní lázně za poplatek i masáže.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

V objektu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze. Nabídka dále obsahuje vegetariánská jídla a dětská menu.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení pokoje : Objekt nabízí nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky. Je možné požádat o přistýlku. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají mini ledničku. Dostatek pohodlí zaručuje telefon, televize a rádio. V koupelnách je sprchový kout, vysoušeč vlasů a župan.

Podobné zájezdy