Phuket - Kamala Beach (Sunprime Resort) ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: hotel se nachází přímo na krásné pláži Kamala Beach, obklopený kokosovými palmami. V okolí hotelu je několik menších restaurací. Do rušného centra Patongu asi 4 km, spojení místní dopravou nebo hotelovým busem. Nedaleko hotelu se nachází zábavní park Phantasea. Vybavení: zrekonstruovaný komplex se vstupní halou s recepcí, 2 bazény s lehátky a slunečníky, restaurace, bary. Doporučujeme: Doporučujeme: Oblíbený hotel s ideální polohou přímo na pláži. Vhodný pro klienty, jenž si chtějí užít poklidnou dovolenou, hotel umožňuje pouze ubytování osobám starším 15 let. Obsazení: XX neakceptuje děti do 15 let Celý popis

Phuket - Kamala Beach (Sunprime Resort) ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Phuket - Kamala Beach (Sunprime Resort) ****

Poloha: hotel se nachází přímo na krásné pláži Kamala Beach, obklopený kokosovými palmami. V okolí hotelu je několik menších restaurací. Do rušného centra Patongu asi 4 km, spojení místní dopravou nebo hotelovým busem. Nedaleko hotelu se nachází zábavní park Phantasea.

Vybavení: zrekonstruovaný komplex se vstupní halou s recepcí, 2 bazény s lehátky a slunečníky, restaurace, bary.

Doporučujeme: Doporučujeme: Oblíbený hotel s ideální polohou přímo na pláži. Vhodný pro klienty, jenž si chtějí užít poklidnou dovolenou, hotel umožňuje pouze ubytování osobám starším 15 let.

Obsazení: XX
neakceptuje děti do 15 let

Stravování: snídaně

snídaně

Ubytování: hotel ****

200 pokojů s klimatizací, minibarem, soupravou na přípravu kávy a čaje, telefonem, TV, balkonem, koupelnou a WC. Za příplatek pokoje deluxe směrem k moři.