Allure of the Seas

Ubytování: různé Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Allure of the Seas je jedna z největších výletních lodí, která byla kdy postavena, pětkrát větší než legendární Titanic. Na její palubě i vevnitř budete mít dost času a možností na odpočinek nebo zábavu, cokoliv co máte rádi. Mimo jiného zde naleznete první Starbucks kavárnu na moři, interaktivní show animátorského studia DreamWorks, které stvořilo filmy jako je Shrek nebo Madagaskar, vodní park se dvěma bazény s umělými vlnami pro surfing a zmenšenou verzi známého Central Parku se skutečnými stromy a rostlinami. Vybavení lodě : Wellness, sport, koupání: Lázeňský areál Vitality Spa (aromaterapie, masáže, sauna, pára, solárium). Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh, golfový simulátor, 2 venkovní horolezecké stěny, 2 simulátory surfování FlowRider, visutá lanovka o délce 25m. 4 bazény, 10 vířivek (z toho 2 visuté nad hladinou moře). Zábava: Divadelní show, 3D kino (za poplatek), diskotéka s karaoke, bary s... Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Allure of the Seas

Allure of the Seas je jedna z největších výletních lodí, která byla kdy postavena, pětkrát větší než legendární Titanic. Na její palubě i vevnitř budete mít dost času a možností na odpočinek nebo zábavu, cokoliv co máte rádi. Mimo jiného zde naleznete první Starbucks kavárnu na moři, interaktivní show animátorského studia DreamWorks, které stvořilo filmy jako je Shrek nebo Madagaskar, vodní park se dvěma bazény s umělými vlnami pro surfing a zmenšenou verzi známého Central Parku se skutečnými stromy a rostlinami.

Vybavení lodě : Wellness, sport, koupání:


Lázeňský areál Vitality Spa (aromaterapie, masáže, sauna, pára, solárium).
Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh, golfový simulátor, 2 venkovní horolezecké stěny, 2 simulátory surfování FlowRider, visutá lanovka o délce 25m.
4 bazény, 10 vířivek (z toho 2 visuté nad hladinou moře).

Zábava:
Divadelní show, 3D kino (za poplatek), diskotéka s karaoke, bary s tanečním parketem, Jazz klub, kasino, značkové obchody, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, letní kino, akrobatická show v Aqua Theatre, park s živými stromy a rostlinami Central Park.

Pro děti:
Dobře vybavené herny a dětské kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí, studio Dreamsworks, ručně vyřezávaný kolotoč.

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze servírovaná v restauraci či formou bufetu je složená z mezinárodní kuchyně i regionálních specialit.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: různé

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 2 přistýlek.
Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV a rádio, minibar, dostatek úložných prostor, toaletka se zrcadlem, telefon, vysoušeč vlasů, župan, trezor.
Ubytování v apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den FORT LAUDERDALE - FLORIDA-16:30
2. den NASSAU - BAHAMAS07:0013:00
3. den na moři
4. den SAN JUAN - PUERTO RICO12:0021:00
5. den CHARLOTTE AMALIE - ST. THOMAS08:0017:00
6. den na moři
7. den na moři
8. den FORT LAUDERDALE - FLORIDA06:15-