Atrakce Las Vegas, Los Angeles a San Diega

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Program : 01. den LAS VEGAS 20 mil / 30 km Odlet z Prahy do Las Vegas. Po uvítání na letišti delegátem America Tours Vás čeká transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem. A protože toto město Vám nedá v noci spát, pojedete si ho ještě v noci prohlédnout. 02. den PROHLÍDKA MĚSTA 30 mil / 50 km Dopoledne absolvujete orientační prohlídku slavného "Stripu" a downtownu Las Vegas, a prohlédnete si některé ikonické hotely s kasiny. Odpoledne budete mít možnost si sami okusit život ve městě nikdy nekončící zábavy. Doporučujeme Vám večerní let helikoptérou nad zářícím Las Vegas. 03. den HOOVER DAM, LAKE MEAD, VALLEY OF FIRE 110 mil / 180 km Celodenní výlet k nejvyšší skořepinové přehradní hrázi Hoover Dam a k jezeru Lake Mead, a návštěva státního parku Valley of Fire, známého jedinečnými tvary a barevností skalních útvarů a indiánskými petroglyfy. Návrat do hotelu v podvečer. Večer Vám nabízíme fakultativní návštěvu skvělé... Celý popis

Atrakce Las Vegas, Los Angeles a San Diega

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Atrakce Las Vegas, Los Angeles a San Diega

Program :
01. den LAS VEGAS 20 mil / 30 km
Odlet z Prahy do Las Vegas. Po uvítání na letišti delegátem America Tours Vás čeká transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem. A protože toto město Vám nedá v noci spát, pojedete si ho ještě v noci prohlédnout.
02. den PROHLÍDKA MĚSTA 30 mil / 50 km
Dopoledne absolvujete orientační prohlídku slavného "Stripu" a downtownu Las Vegas, a prohlédnete si některé ikonické hotely s kasiny. Odpoledne budete mít možnost si sami okusit život ve městě nikdy nekončící zábavy. Doporučujeme Vám večerní let helikoptérou nad zářícím Las Vegas.
03. den HOOVER DAM, LAKE MEAD, VALLEY OF FIRE 110 mil / 180 km
Celodenní výlet k nejvyšší skořepinové přehradní hrázi Hoover Dam a k jezeru Lake Mead, a návštěva státního parku Valley of Fire, známého jedinečnými tvary a barevností skalních útvarů a indiánskými petroglyfy. Návrat do hotelu v podvečer. Večer Vám nabízíme fakultativní návštěvu skvělé vodní show Le Réve v hotelu Wynn.
04. den LAS VEGAS 10 mil / 20 km
Celodenní volno k samostatné prohlídce a návštěvám atrakcí Las Vegas. Fakultativně Vám nabídneme celodenní letecký výlet /cca 7-8 hodin/ do národního parku Grand Canyon. /letadlo, bus, vč. oběda, místní průvodce v angličtině/
05. den LOS ANGELES, HOLLYWOOD 270 mil / 430 km
Přejezd do Los Angeles. Po příjezdu v odpoledních hodinách následuje ubytování a večerní návštěva Griffith Observatory a nočního Hollywoodu.
06. den LOS ANGELES, BEVERLY HILLS 60 mil / 100 km
Dopoledne Vás America Tours pozve k návštěvě filmových studií Universal – jedné z největších atrakcí Hollywoodu /vstupné je v ceně zájezdu/. Odpoledne následuje prohlídka města a okolí – Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive, Sunset a Hollywood Boulevard, Santa Monica Beach… Večer návrat do hotelu.
07. den SAN DIEGO 270 mil / 430 km
Celodenní výlet do San Diega. Orientační prohlídka centra města a ostrova Coronado. Zde doporučujeme Vaší pozornosti zejména hotel Del Coronado, který sloužil jako exteriéry při natáčení slavného filmu "Někdo to rád horké". Následuje návštěva letadlové lodi USS Midway, která po vyřazení z aktivní služby kotví v San Diegu a je přístupná turistům /vstup v ceně/. Následuje návštěva skvělého zábavního parku Sea World do odpoledních hodin /vstup v ceně/. Ubytování ve večerních hodinách.
08. den Odlet domů 40 mil / 70 km Návrat do Los Angeles. Poslední shopping /obří outletový mall se skvělými cenami, kde pro Vás máme připraveny slevové kupóny/. Dle Vašeho letového plánu transfer na letiště a odlet do Prahy.
09. den Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.

Obecný popis :
Poznejte Las Vegas – světové hlavní město zábavy !! Pokud Vás láká hra v kasinech, nenajdete na světě lepší místo. Pokud Vás zajímá architektura – jste na správném místě. Máte zájem o přírodní krásy hornatých pouští – budete nadšeni. Rádi navštěvujete kulturní představení a skvělé show ? Každý večer si budete moci vybrat ze široké nabídky. A co shopping ? Las Vegas je centrem skvělých nákupů !! A co teprve Los Angeles a jeho satelity Hollywood, Beverly Hills a Santa Monica – pulsující megapole, ze které Vám nabídneme k ochutnání to nejlepší, a jako bonus přidáme fascinující San Diego, a tam to nejlepší, co lze nabídnout… Vítejte ve městech mnoha tváří, skvělé zábavy a aktivního oddechu ! V přípravě programu tohoto zájezdu jsme nešetřili a chceme, abyste se skvěle bavili. Přejeme Vám skvělou zábavu !!!

zájezd může být směrován opačně
minimální počet 6 osob

Las Vegas • Hoover Dam • Lake Mead • Valley of Fire • Los Angeles • Hollywood • Universal Studios• Santa Monica Beach • San Diego • Del Coronado • USS Midway • Sea World

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.