Malý okruh západem USA

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Zájezd nabitý návštěvami nejatraktivnějších národních parků a přírodních zajímavostí, v kombinaci se vzrušujícími metropolemi. Není divu, že tato trasa se stala bestsellerem… Pro ještě větší atraktivitu jsme trasu sladili se západní částí exkluzivního zájezdu USA Křížem Krážem, jehož benefitem je delší pobyt v Los Angeles, San Franciscu a Las Vegas. Navštívíte Sacramento a Carson City, hlavní města Kalifornie a Nevady. Trasa zahrnuje čtyři ohromující národní parky – Grand Canyon, Zion, Death Valley a Yosemite, navštívíte pouštní jezero Lake Powell i vysokohorské jezero Lake Tahoe v pohoří Sierra Nevada. O Vaši zábavu i poučení postarají filmová studia Universal v Hollywoodu… Samozřejmě také platí naše nabídka na prodloužení zájezdu o čtyřdenní individuální pobyt na Havajských ostrovech. Máte se na co těšit !!! Los Angeles • Beverly Hills • Laughlin • NP Grand Canyon • Lake Powell • NP Zion • Las Vegas • NP Death Valley • NP Yosemite... Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Malý okruh západem USA

Zájezd nabitý návštěvami nejatraktivnějších národních parků a přírodních zajímavostí, v kombinaci se vzrušujícími metropolemi. Není divu, že tato trasa se stala bestsellerem… Pro ještě větší atraktivitu jsme trasu sladili se západní částí exkluzivního zájezdu USA Křížem Krážem, jehož benefitem je delší pobyt v Los Angeles, San Franciscu a Las Vegas. Navštívíte Sacramento a Carson City, hlavní města Kalifornie a Nevady. Trasa zahrnuje čtyři ohromující národní parky – Grand Canyon, Zion, Death Valley a Yosemite, navštívíte pouštní jezero Lake Powell i vysokohorské jezero Lake Tahoe v pohoří Sierra Nevada. O Vaši zábavu i poučení postarají filmová studia Universal v Hollywoodu… Samozřejmě také platí naše nabídka na prodloužení zájezdu o čtyřdenní individuální pobyt na Havajských ostrovech. Máte se na co těšit !!!
Los Angeles • Beverly Hills • Laughlin • NP Grand Canyon • Lake Powell • NP Zion • Las Vegas • NP Death Valley • NP Yosemite • Carson City • Lake Tahoe • Sacramento • San Francisco • San Francisco

Minimální počet 6 osob
Zájezd může být směrován opačně.V případě odletu i příletu z Los Angeles nebo San Francisca může být prohlídka těchto měst zařazena na začátku nebo konci zájezdu.

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.

Program zájezdu

1. den: LOS ANGELES 30 mil / 50 km Odlet z Prahy do Los Angeles. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting.
2. den: LOS ANGELES 60 mil / 100 km Na úvod Vašeho pobytu na západě USA Vás čeká prohlídka Los Angeles, Beverly Hills a Hollywoodu zakončená večerní návštěvou Santa Monica Beach.
3. den: HOLLYWOOD,LAUGHLIN 280 mil / 450 km Návštěva jedné z největších atrakcí USA – filmových studií Universal v Hollywoodu. V odpoledních hodinách potom odjezd do městečka Laughlin v Nevadě plného hotelů s kasiny a hernami, ubytování.
4. den: NP GRAND CANYON 350 mil / 560 km Časně odjezd do Grand Canyonu, celodenní návštěva tohoto skvostu přírody. Fakultativně Vám nabídneme nezapomenutelný let nad kaňonem letadlem nebo helikoptérou. Večer příjezd do městečka Page, ubytování.
5. den: LAKE POWELL, NP ZION, LAS VEGAS 330 mil / 530 km Časně ráno Vám nabídneme fakultativní let nad jezerem Lake Powell k největšímu skalnímu oblouku na světě Rainbow Bridge. Dopoledne návštěva přehradní hráze Glen Dam, poté odjezd podél severní hrany Grand Canyonu přes Kanab do národního parku Zion, dalšího klenotu severoamerické přírody. Prohlídka do pozdních hodin, následuje odjezd do Las Vegas. Po orientačním okruhu městem ubytování v hotelu na slavném "Stripu".
6. den: LAS VEGAS 20 mil / 35 km Volný den v městě zábavy !! Můžete ležet a relaxovat u bazénu, procházet kasina, zkoušet štěstí ve hře, navštívit koncert nebo kabaret – zkrátka v Las Vegas můžete vše !! Fakultativně Vám večer nabídneme jednu z nejlepších show světa – Le Réve v amfiteátru hotelu Wynn /Bezvýhradně doporučujeme !!/
7. den: NP DEATH VALLEY, BAKERSFIELD 490 mil / 780 km Časně odjezd do národního parku Death Valley, nejnižšího a nejteplejšího místa západní hemisféry. Pokračování přes Bakersfield přejezdem k hranici národního parku Yosemite, ubytování.
8. den: NP YOSEMITE, CARSON CITY 280 mil / 440 km Celodenní návštěva národního parku Yosemite, domova slavné skalní stěny El Capitan, úchvatných vodopádů a obřích sekvojí. Během prohlídky překročíte přes Tioga Pass pohoří Sierra Nevada, ubytování ve večerních hodinách v hlavním městě Nevady Carson City.
9. den: LAKE TAHOE,SACRAMENTO 250 mil / 400 km Odjezd k jedinečnému horskému jezeru Lake Tahoe. Okruh kolem jezera začneme v South Lake Tahoe, kde Vám nabídneme možnost výjezdu lanovkou na jeden z vrcholů nad jezerním kráterem /není v ceně/. Fantastická vyhlídka od oceánu po Skalisté hory !! Pokračujeme podél jezera se zastávkami na mnoha úchvatných vyhlídkách… Odpoledne příjezd do hlavního města Kalifornie Sacramenta, orientační prohlídka centra města a Old Town. V podvečer přejezd do San Francisca, ubytování.
10. den: SAN FRANCISCO 40 mil / 65 km Závěrem zájezdu Vás čeká celodenní prohlídka San Francisca. Absolvujete orientační okruh městem zahrnující největší atrakce a jedinečné vyhlídky na město – Golden Gate, Twin Peaks, Coit Tower, China Town, Lombard Street…, poté Vás pozveme na projížďku lodí po zálivu pod slavný Golden Gate a kolem ostrova Alcatraz /v ceně/. Do večerních hodin pak budete mít volno k prohlídce Fisherman‘s Wharf – nejživějšího turistického místa San Francisca.
11. den: Odlet domů 20 mil / 35 km Dle Vašeho cestovního plánu odjezd na letiště a odlet do Prahy /V případě odletu zpět z Los Angeles opustíte San Francisco časně ráno a následuje přejezd do Los Angeles/..
12. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.