New York !!!

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Program : 1. NEW YORK CITY Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti delegátem America Tours Vás čeká transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem. 2. LOWER MANHATTAN Na úvod dne Vás pozveme na plavbu lodí kolem Manhattanu po řekách Hudson a East River (v ceně), během které se seznámíte s místopisem New Yorku, a naskytnou se Vám jedinečné pohledy na Manhattan a sochu Svobody. Letos má loď na své cestě několik zastávek, kde můžete vystoupit, prohlédnout si lokální zajímavosti a pak pokračovat v plavbě. My této možnosti bohatě využijeme k prohlídce největších atrakci Manhattanu- navštívíme Battery Park, Wall Street se slavnou Burzou, China Town, projdeme se po slavném Brooklynském mostě. Nevynecháme také novou "nejvyšší" atrakci New Yorku- vyhlídku ze 104. patra nové věže One World Observatory !! Během dne Vám nabídneme fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem a sochou Svobody- skvělý doplněk k Vašemu... Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

New York !!!

Program :

1. NEW YORK CITY
Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti delegátem America Tours Vás čeká transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting s průvodcem.



2. LOWER MANHATTAN
Na úvod dne Vás pozveme na plavbu lodí kolem Manhattanu po řekách Hudson a East River (v ceně), během které se seznámíte s místopisem New Yorku, a naskytnou se Vám jedinečné pohledy na Manhattan a sochu Svobody. Letos má loď na své cestě několik zastávek, kde můžete vystoupit, prohlédnout si lokální zajímavosti a pak pokračovat v plavbě. My této možnosti bohatě využijeme k prohlídce největších atrakci Manhattanu- navštívíme Battery Park, Wall Street se slavnou Burzou, China Town, projdeme se po slavném Brooklynském mostě. Nevynecháme také novou "nejvyšší" atrakci New Yorku- vyhlídku ze 104. patra nové věže One World Observatory !! Během dne Vám nabídneme fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem a sochou Svobody- skvělý doplněk k Vašemu zájezdu. Do hotelu se vrátíte ve večerních hodinách.



3. MIDTOWN, UPTOWN MANHATTAN, HARLEM
Pokračování prohlídky Manhattanu !! Nasednete na vyhlídkový autobus s otevřenou střechou, a následuje další série atrakcí na jeho trase Manhattanem a Harlemem. Poznejte Broadway, oblast Central Parku a 5. Avenue. Společně navštívíte vyhlídku ze střechy mrakodrapu Rockefeller Center a projdete si slavné Times Square… Návrat do hotelu v pozdních hodinách. Fakultativně Vám večer nabízíme představení avantgardní show The Blue Man Group. Doporučujeme !!



4. EMPIRE STATE BUILDING, odlet domů
Volno na Manhattanu. Času do odjezdu využijte k samostatnému poznávání metropole- muezí, galerií nebo turistických atrakcí. Jako bonus Vám America Tours věnuje vstupenku na Empire State BUilding- navštivte tuto dominantu Manhattanu v čase, který Vám nejvíce vyhovuje! Dle Vašeho letového plánu odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy, případně individuální prodloužení pobytu na Manhattanu.

5. Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.

Obecný popis :
Poznejte s námi jednu z nejživějších a nejatraktivnějších metropolí světa ! Pod vedením zkušeného průvodce America Tours se seznámíte s historií i současným životem New Yorku. Náš bohatý program Vám zajistí spoustu jedinečných zážitků z Vaší krátké návštěvy USA. U zájezdu nabízíme možnost prodloužení pobytu.


K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.

Minimální počet 6 osob.