Hurghada - Hawaii Le Jardin Resort

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 2. ledna 2021

Cena zájezdu

od 13 190 Kč


Příjemný hotel, který je obklopen krásnou zahradou, se skládá ze dvou budov. Naleznete zde také aquapark pro děti i dospělé. Hotelový komplex se nachází asi 15 kilometrů severně od turistického centra Hurghada, které leží na pobřeží Rudého moře a patří mezi největší centra v této oblasti. Letiště je vzdálené 17 kilometrů od hotelu. Ubytování Ubytování je nabízené v příjemně zařízených pokojích, jejich součástí je vlastní sociální zařízení, balkon či terasa a individuálně ovladatelná klimatizace. Dále mohou klienti využívat telefon, televizor a trezor na pokoji. Stravování All inclsuvice zahrnuje snídaně, obědy a večeře, které jsou podávány formou bufetu. Dále je během dne připravováno lehké občerstvení a v časovém rozmezí od 11.00 do 24.00 jsou rozlévány nealkoholické a místní alkoholické nápoje. Vybavení hotelu V areálu hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, dále hlavní restaurace a italská restaurace a několik barů. U hotelu... Celý popis

Hurghada - Hawaii Le Jardin Resort

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta. Vízum povinné pro všechny občany ČR - platné na 30 dní

Popis zájezdu

Hurghada - Hawaii Le Jardin Resort

Příjemný hotel, který je obklopen krásnou zahradou, se skládá ze dvou budov. Naleznete zde také aquapark pro děti i dospělé. Hotelový komplex se nachází asi 15 kilometrů severně od turistického centra Hurghada, které leží na pobřeží Rudého moře a patří mezi největší centra v této oblasti. Letiště je vzdálené 17 kilometrů od hotelu.

Ubytování

Ubytování je nabízené v příjemně zařízených pokojích, jejich součástí je vlastní sociální zařízení, balkon či terasa a individuálně ovladatelná klimatizace. Dále mohou klienti využívat telefon, televizor a trezor na pokoji.

Stravování

All inclsuvice zahrnuje snídaně, obědy a večeře, které jsou podávány formou bufetu. Dále je během dne připravováno lehké občerstvení a v časovém rozmezí od 11.00 do 24.00 jsou rozlévány nealkoholické a místní alkoholické nápoje.

Vybavení hotelu

V areálu hotelu se nachází vstupní hala s recepcí, dále hlavní restaurace a italská restaurace a několik barů. U hotelu jsou dva venkovní bazény, u kterých jsou lehátka a slunečníky zdarma.

Aktivity

V hotelu je široká nabídka sportovních aktivit, v hotelu jsou pořádány pravidelné animace. Hosté si mohou zahrát stolní tenis, navštívit hodiny aerobiku nebo zúčastnit se plážového volejbalu.

Poloha: Egypt

Pláž: Hotelový komplex se nachází přímo u krásné písečné pláže, na které jsou lehátka a slunečníky zdarma, k dispozici je také plážový bar.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html