Hurghada - Hotel Le Pacha

Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 12. června 2021

Cena zájezdu

od 12 780 Kč


Poloha: Oblíbený hotel Le Pacha se nachází přímo v turistickém centru Hurghady, Sakkale. Hotel se skládá z několika třípodlažních bloků situovaných v tropické zahradě přímo u vlastní soukromé písečné pláže. V okolí hotelu je bezpočet restaurací, barů, obchodů, včetně diskotéky. Od letiště v Hurghadě je hotel vzdálen 5 km. Pláž: Písečná pláž se nachází v těsné blízkosti hotelu. Lehátka, slunečníky a ručníky lze využívat bezplatně. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů a možnosti potápění. Sport a zábava: Animační programy, k dispozici je volejbalové hřiště, stolní tenis, aerobic, šipky, za poplatek se nabízí billiard, fitness, tenisové kurty, aquacentrum, sauna, vířivka nebo jacuzzi. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu i na pláži lze využívat bezplatně. Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej... Celý popis

Hurghada - Hotel Le Pacha

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Le Pacha

Poloha: Oblíbený hotel Le Pacha se nachází přímo v turistickém centru Hurghady, Sakkale. Hotel se skládá z několika třípodlažních bloků situovaných v tropické zahradě přímo u vlastní soukromé písečné pláže. V okolí hotelu je bezpočet restaurací, barů, obchodů, včetně diskotéky. Od letiště v Hurghadě je hotel vzdálen 5 km.

Pláž: Písečná pláž se nachází v těsné blízkosti hotelu. Lehátka, slunečníky a ručníky lze využívat bezplatně. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů a možnosti potápění.

Sport a zábava: Animační programy, k dispozici je volejbalové hřiště, stolní tenis, aerobic, šipky, za poplatek se nabízí billiard, fitness, tenisové kurty, aquacentrum, sauna, vířivka nebo jacuzzi. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu i na pláži lze využívat bezplatně.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře formou bufetu, od 16:00 - 17:00 svačiny + zmrzlina pro děti, v průběhu celého dne je dispozici neomezené množství nealkoholických nápojů, čaj, káva, horká čokoláda, alkoholické nápoje místní výroby (pivo, víno, rum, whisky, rakije).,

Ubytování: hotel

Vybavení: Hotel v kvetoucí zahradě má vstupní halu s recepcí, hlavní restauraci umístěnou v 1.patře, a'la carte italskou a čínskou a rybí restauraci, snack bar, kavárnu, bar u bazénu, bar s živou hudbou, internetovou kavárnu (za poplatek), čistírnu, menší knihovnu a diskotéku. Hostům je k dispozici velký bazén v zahradě se slunečníky a lehátky, pro děti dětský bazén, miniklub, dětské hřiště a brouzdaliště. Hotel svým hostům zajišťuje zajímavé animační programy, k dispozici je volejbalové hřiště, stolní tenis, aerobic, šipky, za poplatek se nabízí billiard, fitness, tenisové kurty, aquacentrum, sauna, vířivka nebo jacuzzi. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu i na pláži lze využívat bezplatně. Hotel za poplatek umožňuje pronájem bezpečnostních schránek na recepci.

Vybavení pokojů: Prostorné a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek mají vlastní koupelnu se sprchou a WC, jsou vybaveny ledničkou, minibarem (za poplatek), SAT/TV a klimatizací. K většině pokojů náleží balkon nebo terasa. Některé pokoje jsou uzpůsobené pro klienty se sníženou pohyblivostí.